Bakır: “Galibiyet için Ankara’ya gidiyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Güneysu Spor Kulübü'nün Antrenörü Muhammet Bakır, pazar günü oynayacakları MYK Hentbol Spor Kulübü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Güneysu Spor Kulübü’nün Antrenörü Muhammet Bakır, pazar günü oynayacakları MYK Hentbol Spor Kulübü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Teknik adam bu karşılaşmanın hedef karşılaşma olduğunu ve Ankara’ya galibiyet için gideceklerini söyledi.

Nilüfer maçında dizini zorlayan Murat Enç’i riske atmayı düşünmediklerini ve Ömer Sarı’nın da uzun süren sakatlığın ardından yeni antrenmanlara başladığını aktaran Bakır, bu iki oyuncunun durumunun maç zamanı belli olacağını belirtti.

Güneysu Spor Kulübü Antrenörü Muhammet Bakır’ın açıklamaları şu şekilde: “Eksiklerimiz var. Eksiklerimize rağmen iyi bir maç olacağını düşünüyoruz. MYK Hentbol maçı olmazsa olmaz maçlarımızdan birisi. İyi hazırlandık. Galibiyet için Ankara’ya gideceğiz” dedi.
Takımın performansının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Bakır; “Maç yaptıkça istediğimiz şeyler oturmaya başladı. Tek dezavantajımız 2-3 tane daha ekstra adamımızın olmaması. Kısıtlı, genç oyuncularla takviyeli bir takımız. Ancak iyi mücadele ediyoruz. Mücadelemiz ve oyun anlayışımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor” ifadelerini kullandı.

Rakibi iyi incelediklerini söyleyen Bakır, MYK Hentbol’un da eksikliklerine dikkat çekti ve zorlu mücadeleden galibiyet istediklerini yineledi.

Bakmadan Geçme