Balkondaki forma

Bir hentbolcunun forması, hentbol sevdalısı yapabilir mi?

Hentbolhaber.Net yazarı Dr. Zeki Pehlivan’ın paylaşımı ve Özgür Karagöl isimli hentbol sevdalısının mesajını sizlerle paylaşmak istedik. 

Sevgili hentbolcular,

Hentbolun her zaman, her yerde akıllarda tutulması, gündemde olması ve yayılmasını istiyorsanız hentbol adına yapılan her türlü güzel çalışmaya destek olmanız lazım.

İster yazılı olsun, ister sanal ortamda olsun, ister kasabada köyde olsun ister en büyük şehirlerde olsun, ister plajda olsun ister salonda olsun, ister veteran olsun ister profesyonel ligler olsun, ister yaşlı ister minik olsun ama her yer de hentbol olsun.

Bu işi yapmak sadece bir kaçımızın değil hepimizin kaygısı olsun, işi olsun. Ne olur, onu beğendin beni beğenmedin, onu yazdın beni yazmadın, ona gittin buna gitmedin, onu okudun beni okumadın vb. demeyin bir çorbada tuz da siz olun. İnanın bunlar bir gün önünüze/önümüze çıkacaktır.

Ne olur bizler birbirimizi sürekli aşağı çekmeye, zayıflatmaya, değersizleştirmeye, kötülemeye çalışmayalım.

Durup dururken ne oldu diye merak eden olabilir. Nedeni aşağıda bana gelen bir mesaj. Bunu okuyunca oturdum düşündüm. Balıkesir’den Özgür Karagöl arkadaşımızın izniyle mesajını sizlerle paylaşıyorum. Bir forma, bir top, bir kale, bir dergi, bir güzel yaklaşım, bir eğlence ve daha birçok şey. Neden hentbol gelişmiyor ya da yaygınlaşmıyor sorusunun cevabı olabilir.” diyor Dr. Zeki Pehlivan.

Peki Dr. Zeki Pehlivan’ın bu mesajı sosyal paylaşım sitesinde yazmasının amacı neydi. Kim di Özgür Karagöl?

Sayın Özgür Karagöl’ün Zeki Pehlivan’a gönderdiği ve Zeki Pehlivan’ın izin alarak yayınladığı o Balkondaki Formanın hikayesi ise şöyle;

“Sayın hocam bundan 25 yıl önce Çanakkale Orman Genel Müdürlüğü lojmanları annenizin balkonuna asılı Eskişehir ETİ 11 numaralı formanızı görmemle başladı hentbol heyecanı içimde. Ben oynayamadım ama kızımı hentbol konusunda hep destekledim. Şimdi Balıkesir’de takım bulamıyoruz ama mücadele ediyorum. İnsanları bu konuda bilinçlendirmek için bu ülkenin sizin gibi profesyonellere çok ihtiyacı var saygılarımla.”

Şimdi sorumuzun cevabını bulduğumuzu düşünüyorum. Peki sizlerin de bir hikayesi yok mu? Hadi gelin hikayelerimizi paylaşalım. Hikaye paylaşamıyorsak bari güzel işler yapan takımlarımızın haberlerini, yazarlarımızın yazılarını, fotoğrafçılarımızın fotoğraflarını paylaşalım. Her bir paylaşımın sosyal medyada yüzlerce kişiye ulaşması olduğunu unutmayalım.

Son olarak yazımızı rahmetli İzmir İl Temsilcisi Serdar Yereli’nin gazetelerdeki kapanışı ile yapalım ve isteyelim.

“Hentbol dolu günler dileğiyle…”




Bakmadan Geçme