barca-lomza-vive-kielce-37-35

2021-22 sezonu Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi EHF Final4 finalinde İspanyol Barça ile Polonya ekibi Lomza Vive Kielce karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Lanxess Arena’da tüm biletlerin satıldığı EHF Final4 organizasyonu finalinde Katalan ekibi Barça ile Polonya ekibi Lomza Vive Kielce karşı karşıya geldi.

Muhteşem taraftarın önünde muhteşem şovlar tribünleri çoştururken, ilk devre karşılıklı goller ile geçild. Barça daha sağlam ve garanti hücum yaparken son saniyede bulduğu gol ile ilk devreyi 14-13 önde kapadı.

İkinci devreye Kielce daha iyi başladı ve skor olarak öne geçmeyi başardı. İkinci devre karşılıklı goller ile geçilirken, maçın tansiyonu yükselmeye başladı. Ancak müsabakanın 60 dakikası sonunda 28-28 beraberlik sağlandı.

UZATMALARDA KAZANAN ÇIKMADI

Uzatmalar ile birlikte hentbol severler muhteşem mücadeleye sahneye şahit oldular. Karşılıklı kalecilerin Vargas ve Wolff kurtarışları hentbol severleri ayağa kaldırdı. Barça ilk uzatma devresini 30-29 önde kapatarak avantaj sağladı. İkinci uzatma devresinin son dakikasına Kielce önde girsede Dika Mem beraberliği sağladı ve uzatma devreleri 32-32 berabere sonuçlandı.

7METRE ATIŞLARI SONUCU BARÇA ŞAMPİYON

7metre atışlarına giden müsabakadan galip ayrılan Barça oldu. Barça, Kielce’yi 37-35 mağlup etti.

Bakmadan Geçme