Barcelona İstanbul’da, Peki Diğerleri?

Avrupa Hentbolunda izleyemeye doyamadığımız takımdır Barcelona.

Erkekler Şampiyonlar liginde mücadele eden takımları izlemekten büyük bir keyif alırız. Acaba deriz, "Bir türk takımı Barcelona, PSG Handball ,  MKB-MVM Veszprém , HC Metalurg ve THW Kiel gibi takımlarla şampiyonlar liginde ne zaman mücadele edebilecek?"

Şuan için bu hedeften uzak olsakta adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Belki önümüzdeki yıl ve daha sonraları. Şimdi Şampiyonlar ligi müsabakalarını kenara bırakalım ,gelelim İstanbul Cup 2014 Uluslararası Hentbol Turnuvasına.
 

Haber
Hentbol Magazine dergisi, farklı projeler ve fikir alışverişleri sonucunda böyle bir organizasyonu gerçekleştirmeyi planladı ve yazışmalarla Barcelona’yı ikna etti. Karabatic, Rutenka gibi dünya yıldızlarıİstanbul Cup 2014 Uluslararası Hentbol Turnuvasında 21-22 Ağustos’ta mücadele edecek. 
 
Haber
Hentbol Magazine dergisi editörü Uğur Kılıç derginin son sayısında Barcelona müjdesini vererek Hentbol Camiasından da destek istedi. Kılıç, " Gelin heyecanımıza ortak olun, biz olalım , büyük bir güç olalım. Bu büyük turnuva İstanbul Cup 2014 tüm hentbol camiasına hayırlı olsun."dedi.

Bizde Hentbolhaber.Net olarak böyle bir organizasyonda olmaktan ve dünya yıldızlarını İstanbul’da izlemekten büyük bir keyif alacağız. Yanılıyor muyuz?

Sizce turnuvaya katılacak  Avrupa’nın diğer büyük takımı hangisi?

Cevabı biz biliyoruz. Bekleyip Göreceğiz!

Bakmadan Geçme