Başaramadık…

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında Danimarka’nın Team Esjberg ekibine 32-28 yenilen Yenimahalle Belediyespor, tarih yazma fırsatını tepti.

Yenimahalle Belediyesi SK, Romanya’nın Maramureş kentindeki Sala Polivalenta Lascar Pana’da yapılan ön eleme turunda, 2. Grup’taki ilk maçında Team Esjberg ile karşılaştı. Karadağlı Ivan Pavicevic-Milos Raznatovic hakem ikilisinin yönettiği maçın ilk yarısı 16-12 Danimarka ekibinin üstünlüğüyle geçildi.

Çekişmeli geçen karşılaşma 32-28 Team Esjberg’in galibiyetiyle sonuçlandı. Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma şansını kaybeden Yenimahalle Belediyespor, Avrupa’da yoluna Kupa Galipleri Kupası’nda devam edecek.

Yenimahalle Belediyespor’da 8 golle maçın en skorer ismi olan Yeliz Özel, 7 golle Olga Laiuk, 5 golle de Marina Tankaskaya’nın performansları galibiyet için yetmedi. Team Esjberg’de Van Der Heijden ve Polman, 7’şer golle takımlarının en skorer isimleri oldu.

2. Grup’ta Yenimahalle Belediyespor, HCM Baia Mare-BNTU-BelAZ Minsk karşılaşmasının mağlubu ile  ön eleme turunda yarın TSİ 13.00’te karşılaşacak.

Bakmadan Geçme