Başarının mimarı Kaptan Sevilay

2014/2015 Sezonu Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'ndaki (EHF Kupası – EHF Cup) temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, İspanyol rakibini 29-27 mağlup ederek tur atladı.

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımının elde ettiği büyük başarılarda takımın Kaptanı Sevilay İmamoğlu Öcal büyük katkıya sahip. Dört sezon önce İzmir Büyükşehir Belediyesi SK’dan transfer olan başarılı file bekçisi, geride kalan 3 sezonda 7 kupanın kazanılmasında takımın mimarı oldu.

Kaptan Sevilay; “A Milli takımdaki tecrübelerimi alt yapıdan yetişen Fatma Ay’a aktarıyorum. Diğer genç ve yabancı oyuncu arkadaşlarımızla da iyi bir uyum içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz bu sezon ligde, Türkiye Kupası’nda ve EHF Kupası’nda final oynamaktır. Arkadaşlarımla büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bera Bera maçında üstün performans sergilediler
İspanyol ekibi Balonmano Bera Bera’yla ilk maçta deplasmanda 30-30 berabere kalan Muratpaşa Belediyesi SK, rövanş maçında Antalya’da rakibiyle ilk devrede 12-12 berabere kaldı. Karşılaşmanın ikinci devresinde özellikle kaptan Sevilay’ın başarılı kurtarışları ve Sağ Oyun Kurucu Olga’nın golleriyle iki farklı üstünlüğü yakaladı.

Rakibin 7 metre atışlarında Sevilay ile yer değiştiren Fatma Ay’ın başarılı kurtarışları karşılaşmada bir ara farkı 7 sayıya yükseltti.

Bakmadan Geçme