Başbakan Erdoğan, Ardeşen GSK İle Buluştu

Rize'nin Ardeşen İlçesine bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig ve Avrupa Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcuları ile buluştu.

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, TakımKaptanlarından Serpil Değermenci Abdioğlu ile sporcular Aylin Aşık veÇağla Aydın Başbakan Erdoğan’a geçen yıl ki buluşmalarında “AvrupaKupasında mücadele etmeye hak kazanacağız” sözünü hatırlattılar.

Burada Başbakan Erdoğan’a başarılarını anlatanArdeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Süper Lig’e yükseldiğimiz ilkyıl, ligi 4. sırda tamamlayarak Ülkemizi ve İlimizi Avrupa’da temsiletme hakkı elde ettik. Biz size verdiğimiz sözü yerine getirmeninmutluluğunu yaşıyoruz. Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsiledebilmek için sizden destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Türkiye’de ilk defa bir taşra takımının elde etmişolduğu başarı karşısında büyük mutluluk duyduğunu İfade Eden BaşbakanErdoğan ise, “Geçen yıl ki buluşmamızda benden gönül desteğiistemiştiniz ve başarı sözü vermiştiniz. Ardeşen’in genç kızlarının eldeetmiş olduğu başarı karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Önümüzdekisezon Liginizde ve Avrupa’da başarılar diliyorum. Bende elimden gelendesteği sağlayacağım.” Dedi.

KIZI SÜMEYYE İLE SPORCULARI TANIŞTIRDI!

Başbakan Erdoğan daha sonra Kızı Sümeyye Erdoğan’ıgenç sporcularla tanıştırdı. Sümeyye Erdoğan ise genç sporcularabaşarılar diledi.

Ardından sporcular ve kulüp Başkanı ile hatırafotoğrafı çektiren Başbakan Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan, takımda yeralan bütün sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Haber
 

Haber – Resim :  Ömer Faruk Zenginal

Bakmadan Geçme