Base Life’tan Sponsorluk Hamlesi ve Can Çelebi

Hentbol tarihinde ilk defa sayılacak bir bireysel sponsorluğa imza atan Can Çelebi ve Base Life Markası Hentbolhaber.Net’in konuğu oldu.

Base Life Club Nedir? Araştırdık ve Can Çelebi markası CÇ Team ile karşılıklı sponsorluğa imza atan Base Life Club’ı siz hentbol severlere tanıtmak istedik. Ardından da Base Life Club Genel Müdürü  Arda Kahraman ile yapmış olduğumuz sohbeti siz hentbol severlere paylaşıyor olacağız.

Base Life Club; Beysupark Yaşam Merkezi içerisinde bulunan ve Birlik Grup iştiraklerinden biri olan yeni nesil spor ve yaşam merkezi Base Life Club, 2008 Aralık ayında açılmış, kişiye özel hizmet çeşitliliği ile spor, Spa&Wellness ve eğlence üçlüsünü bir araya getirerek kısa sürede Ankara’nın ve Türkiye’nin en iyi Spor ve Spa&Wellness kulüpleri arasına girmeyi başarmıştır.

Haber
 

Açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, jakuzi, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve dinlenme odaları,  basketbol, tenis ve squash kortları, aerobik, yoga, spinning ve kişisel antrenman stüdyoları, tırmanma duvarı, kick-box, masa tenisi ve cafe bölümleri ile toplam 12.000 m² kullanım alanına sahip olan Base Life Club; modern mimarisi ve üstün hizmet anlayışı ile TÜSİAV tarafından Yılın Tesisi ödülüne layık görülmüştür. Base Life’ta son teknoloji fitness ekipmanları ve alanında uzman spor eğitmenleri ile üye sağlığı ve memnuniyeti en üst seviyede tutularak, profesyonel hizmet verilmektedir.

Spor merkezi, dünya lideri ve son dört olimpiyat oyunlarının resmi ekipman sağlayıcısı olan Technogym marka 100’den fazla cardiyo ekipmanı ile donatılmıştır. Dünyanın en iyi takımlarının tercih ettiği Keiser güç geliştirme ekipmanları ile performansı maksimuma ulaştırma imkanı sunulmaktadır.

BASE LİFE CLUB ve Can Çelebi markası CÇTEAM karşılıklı sponsorluk anlaşmasına imza atarak Hentbol’de ilk olmayı başardılar. Genel Müdür Arda Kahraman ise Hentbolhaber.Net’in sorularına şu cevapları verdi.

Haber
 

 

 

**Arda Bey, Can Çelebi ile tanışmanız nasıl oldu? Kendisine destek olmaya nasıl karar verdiniz? Hangi kriterler önemli oldu?

Arda Kahraman : Eski bir milli sporcu olarak, amatör sporcuların çalışmalarında ve kendilerini geliştirme noktasında ne tür zorluklar çektiklerini çok yakından biliyorum. Bu noktada gelecek vaad ettiğine inandığımız, Can Çelebi’nin profesyonel bir şekilde çalışmalarını yapması ve kendini farklı antrenman metotlarıyla da geliştirmesine destek olmak amacıyla bu desteği sağlıyoruz. 

 

**Arda Bey, Base Life Club’ın daha önce bu tür bir sponsorluğu bulunmakta mıdır?

Arda Kahraman: Base Life Club ticari bir işletme olmanın yanı sıra, amatör branşlara ve sporculara destek olmak ve yaşam kulübü-buluşma noktası olgusunu destekleyecek bir çok kulüp içi ve dışı aktiviteye imza atmaktadır. Ayrıca Base Life Club, gerek istihdam anlamında gerekse sporcu sponsorluğu anlamında milli sporculara her zaman gerekli önemi vermektedir. Bu doğrultuda geçmişten günümüze bu tür birçok çalışmamız olmuştur, olmayada devam edecektir. 

 

**Hentbol branşında ilk defa bir sporcuya bireysel sponsorluk yapılıyor.  Hentbol ve Hentbolcular,  branş ile ilgili düşünceniz nedir?

Arda Kahraman:  Hentbol, basketbol ve voleybol ile beraber ülkemizde ve Avrupa en beğenilen salon sporlarındandır. Özellikle ülkemizde bu spor dalında gerek profesyonel kulüp takımlığı bazında gerekse kurumsallık bazında basketbol ve voleybolun gerisinde kalmıştır. Seyir zevkinin son derece yüksek olduğu bu sporun ülkemizde daha bilinir hale getirilip, hem müsabakalara ilginin artırılması hem de alt yapıya ilginin artırılmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.

Haber

 

**Can Çelebi’den bu sponsorluk karşılığında beklentiniz ne olacaktır. Ne kadar süreli bir anlaşma yaptınız?

Arda Kahraman : CanÇelebi’den beklentimiz, kendisini fiziki olarak Avrupa’daki hentboloyuncuları seviyesinde geliştirmesi ve yurt dışında oynayan Tek Türkhentbol sporcusu  olup,  diğer hentbolculara öncü olarak, ülkemizi eniyi şekilde temsil etmesidir.
 

**Son olarak eklemek istedikleriniz nedir?

Arda Kahraman :Umarım Base Life Club olarak hentbol için başlattığımız bu destek, çığ gibi büyüyerek ülke sporu ve sporcusu açısından en kısa zamanda olumlu sonuçlar alır.

Base Life Club ile yapılan sponsorluk anlaşması ile ilgili Can Çelebi şu düşünceleri paylaştı:
Haber

Can Çelebi: Sponsorlukçalışmamızın ilk meyvesi olan “Base Life Club” ile anlaşmamızHentbol’da bireysel sponsorluk adına bir ilk olup, Türk sporunda daender rastlanan ama dünya spor ritüelinde sık sık karşılaştığımız birdurumdur. Spor vizyonuna uygun sektörün önde gelen firmalarınmarkalaşmış sporcularla çalışarak kendi reklamını yaparken, Türksporunada hizmet etmektedir. Base Life Club ile yaptığımız anlaşmabizlere daha iyi antrenman yapma olanağı sağlarken, Ankara’nın en büyüktesisinin tüm hizmetlerini bizlere sunmuş oluyor. Ankara’nın ilk ve tekaçık  Cross-Fit alanının mevcut olduğu bu dev tesiste çalışmanın birayrıcalık olduğunu düşünüyor yeni başarılara Base Life Club imzası ilehazırlanmak için sabırsızlanıyorum.

Desteklerinden dolayı başta Arda Kahraman beye ve değerli Base Life Club çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Hentbolhaber.Net ekibi olarak  Can Çelebi Markası CÇTEAM ve BASE LIFE CLUB ‘a yapmış oldukları açıklamalardan dolayı teşekkür eder, Başarılar dileriz.
 
Bu Haber Hentbolhaber.Net özel haberidir. Kaynak gösterilmeden haber sitelerinde kullanılması yasaktır.

 

 

Bakmadan Geçme