Basın Mensupları Organizasyon Komitesine Tepkili

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde ilk kez düzenlenen EHF MVM Final4 Şampiyonlar ligi müsabakalarında basın mensupları çok fazla sıkıntı yaşadılar.

Avrupa’nın sayılı organizasyonları arasında olabilecek olan MVM EHF Final4 müsabakalarında basın mensupları ilk sürprizi Spor Salonu önünde yaşadılar. Salona giriş için geçerli aktreditasyon kartları olan basın mensupları , organizayon komitesinin yetersizliği sebebiyle salon dışında güvenlik gerekçesiyle beklemek zorunda kaldılar.

Arada olan iletişim bozukluğunun giderilmesinden sonra salona giren basın mensupları ikinci bir sürpriz yaşadılar. Haber yapabilmeleri ve anlık bilgi paylaşımı olması için gerekli olan internet / wifi ağı çalışmıyordu. Böylece basın mensupları anlık bilgi paylaşımı yapamamanın sıkıntısını yaşadılar.

Uluslararası basın mensupları şu açıklamalarda bulundular: "Bir organizayonun iyi ve kötü olması sadece saha içinde olmaz. Aynı zamanda saha dışında da yapılan organizasyonlar ve mükemmellik organizasyonun kalitesi ve iyi-kötü olmasını sağlar."dediler.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak bizde umut ederiz ki kendi ülkemizde basın mensupları için özel yerler yapılsın, internet ağı sağlansın ve onların rahat çalışabilmesi adına ve ilgi gösterebilmeleri adına gerekli önlemler alınsın.

Bakmadan Geçme