Başkan Ahmet Aras takımın yanında…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, teknik ekip ve oyuncuları koronavirüse yakalanması nedeniyle Yalıkavakspor takımını ziyaret etti.

HENTBOLHABER.NET – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, pandemide sıkıntı yaşayan ve pozitif vakalar sonrası tekrar antrenmanlarına başlayan Yalıkavak Spor Kulübü oyuncularını ve teknik ekibini ziyaret etti.

Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Yalıkavak Spor Kulübü, EHF Avrupa Kupası Yarı Final maçı öncesi 3 oyuncusu dışında tüm oyuncuların koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle kupaya veda etmişti.  Başkan Ahmet Aras, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 19, Türkiye Kupası’nda da 3 galibiyet ile namağlup yoluna devam eden ve hazırlıklarını Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde lig ve kupa hazırlıklarını sürdüren Yalıkavakspor’u antrenman sonrası ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini ileterek kalan maçlar için başarılar diledi.

Aras oyunculara yaptığı konuşmada, “Siz gerçekten Bodrum’u gururlandırdınız. Bodrumspor da çok iyi gidiyor. Futbolda ve hentbolda çok iyiyiz. Umarım bu son 3 maçınızı da kazasız, belasız sakatlık olmadan atlatırsınız, kupayı alırız. Ama en önemlisi sağlık tabi ki, hepinizi iyi gördüm buna çok sevindim” dedi.

Bakmadan Geçme