Başkan Bilal Eyuboğlu iddialı konuştu

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, EHF Euro 2022 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları hakkında Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, hedeflerinin 2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonasına katılmak olduğunu söyledi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu,  2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubundaki rakipleri Slovenya, Polonya ve Hollanda‘yı değerlendirdi. Grupta kolay takımın olmadığını belirten Eyuboğlu, müsabakalarda en iyi sonuçları alarak hedeflerinin grupta ilk 2 takım arasında yer almak olduğunu söyledi.

Son Avrupa Şampiyonasını 4. sırada tamamlayan Slovenya ile birlikte Polonya ve Hollanda’nın da çok iyi rakipler olduğunun altını çizen Eyuboğlu, “Bizim de son yıllarda yükselen bir grafiğimiz var. Rakiplerimizi iyi analiz ederek bu maçlara hazırlanacağız. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. İnşallah grup maçlarında iyi sonuçlar alarak şampiyonaya katılmak istiyoruz. “ diye konuştu.

Bakmadan Geçme