Başkan Bilal EYÜBOĞLU

Türkiye Hentbol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu’nda, tek aday olarak seçimlere giren mevcut başkan Bilal Eyüboğlu yeniden aynı göreve seçildi.

THF Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genele kurula 157 delegeden 101’i katıldı. Eyüpoğlu, 97 oy alarak yeniden başkan seçildi. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasınınardından Ahmet Akpınar başkanlığında divan kurulu oluşturuldu. Divankurulu, genel kurul gündemdeki maddeleri tek tek delegelerin oyunasundu.

Seçim çalışmaları öncesinde bir konuşma yapan mevcut başkan BilalEyüboğlu, seçildiği ilk gün verdiği sözleri yerine getirmeninmutluluğunu yaşadığını belirterek, ”3 Ekim 2012tarihinde salonumuzu açtık ve kendi tesislerimizde genel kuruluyapıyoruz. Trabzonspor, Antalyaspor ve Orduspor’u hentbola kazandırdık.Fenerbahçe, Galatasaray ve Gençlerbirliği’nin hentbola kazandırılmasıiçin çalışmalarımız sürüyor. Hentbolu aldığımız yerden daha yüksek yerlere taşıdık. Bugüne kadar temiz ve dürüst bir yönetim sergiledik” dedi.

Bu arada, genel kurula Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) SamsunMilletvekili İhsan Kalkavan da katıldı. Kalkavan, seçimler sonrasındafederasyona ve yeni seçilecek yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bilal Eyüboğlu başkanlığındaki yönetim, denetleme ve disiplin kurulunda şu isimler yer aldı:
Yönetim Kurulu: Adem Ceylan, Haydar Arslan, Hasan Uçar, MuhammetFatih Sarıoğlu, Bilge Han Çapraz, İsmet Güllü, Levenk Küçükçolak, MuratBarçın, Hakan Gültekin, Şıh Ahmet Kıvrak, Mehmet Demirel, Prof. Dr. Güven Sevil, Hüseyin Ünsal ve Mehmet Şimşek.

Denetleme Kurulu: Abdullah Keskin ve Fakrullah İsmail Hakkı Aydoğdu

Disiplin Kurulu: Avukat Hüseyin Kaya (Başkan), Asım Yılmaz, Avukat Alaattin Varol, Abdullah Koç ve Ömer Yılmaz.

Bakmadan Geçme