Başkan Emre Aksoy, galibiyetlerden memnun

Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Zağnosspor'un liglerdeki gidişatından oldukça memnun. Başkan Aksoy, hafta sonu hentbol ve futbol takımlarının aldıkları galibiyetlerin hedefleri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan bir açıklama yaptı.

Aksoy, açıklamasında Kadınlar Süper Ligi’nde alınan galibiyetin hem kendileri için hem de Trabzon hentbolu için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Hentbolda markalaşmış bir ismi, Muratpaşa Belediyesi’ni ligdeki 2’inci yılınızda kendi sahanızda üstün bir oyunla yeniyorsunuz ve zirveye ortak oluyorsunuz. Ardından oynadığınız maçı da kazanıyorsunuz. Son 8 maçı da kazanmış bir takımımız var. 2 yıl önce bunlar olacak desek kimse inanmayabilirdi ancak şimdi görünüyor ki, isteyince, çalışınca, iyi bir ekiple yola çıkılınca, yönetiminden teknik heyetine ve hentbolcularına kadar bir bütün olunca başarı geliyormuş. Özellikle Muratpaşa galibiyeti bizim için gerçekten çok önemliydi. Çünkü üst sıraları isteyen bir takım üst sıralardaki takımlara karşı kazanmak zorunda ve gücünü ancak onlara karşı sınayabilir. Ligin ilk yarısını da hedeflediğimiz şekilde bitirdik. Böylece, bu ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik. Artık Zağnosspor hentbolda daha sık adından bahsettirecek. Daha yolun başındayız diyebilirim. Önümüzde inanıyorum ki şampiyonluklar ve kupalar olacak” ifadelerini kullandı.

TRABZON HENTBOLUNUN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Aldıkları galibiyetin ve bu galibiyetle gelen zirve ortaklığının sadece Zağnosspor camiası için değil, Trabzon hentbol camiası için de çok önemli olduğu vurgusunu yapan Aksoy, “Biz kazandıkça başarı gelecek. Başarı geldikçe kentte hentbola karşı olan sempati ve ilgi daha da artacak. Ligdeki ilk yılımızda salonun neredeyse yarısını doldurabiliyorduk. Bugün geldiğimiz noktada dolu tribünlere karşı müthiş bir desteğin altında mücadele veriyoruz. Sadece tribün olarak değil, alt yapılarda hentbola başlamak isteyen onlarca gencimiz de var. Özellikle liselerle koordineli hareket etmeye çalışıyoruz. Burada hentbol oynamak isteyen gençlerimize yardımcı oluyoruz. Zağnosspor’un Hentbol Kadınlar Süper Lig’de zirveye ortak olması, hentbolun Trabzon’daki geleceğini değiştirecek. Artık sporcular bu işe daha büyük bir inançla sarılacak. Tüm gayretimiz bu yönde adımlar atılmasının önünü açmak” dedi.




Bakmadan Geçme