Başkan Evcilmen’den Moral Yemeği

Şampiyonlar Ligi 1. Tur eleme turunda Türkiye'yi temsil edecek olan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'na, maç öncesi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından moral yemeği verildi.

Antalya Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Şampiyonlar Ligi 1. tur eleme maçı öncesi Sherwood Breezes Otel’de moral yemeği yedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından verilen moral yemeğine, Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı oyuncu ve antrenörleri, Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kazancı ve Kulüp yöneticileri katıldı.

 Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen “Şampiyonlar Ligi 1. tur eleme maçı öncesi moral yemeği için burada toplanık. Kızlarımız çok istekli ve hazırız. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. Tüm sporseverleri bayan hentbol takımımızı destekleyeme davet ediyorum” dedi.

 Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Şampiyonlar Ligi 1. Tur eleme maçında Hollanda’nın Sercodak Dalfsen Takımı ile 31 Ağustos Cumartesi saat 17.00’de Kızıltoprak Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacak. Rövanş maçı da yine aynı salonda 1 Eylül Pazar günü saat 17.00’de başlayacak.

Kaynak : IHA

Bakmadan Geçme