Başkan Eyuboğlu temsilcilerimizi kutladı

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, temsilcilerimizi başarılarından dolayı kutladı.

Avrupa Kupalarında Kadın takımlarımızın başarısı göğsümüzü kabarttı. 2016 yılında 40. yılını kutlamaya hazırlanan Türk Hentbolu, kadın takımlarımızın uluslararası bu başarısıyla sevincimizi ikiye katladı.

EHF Kupasında Muratpaşa Belediyesi SK, Kupa Galipleri Kupasında Ardeşen GSK ve Yenimahalle Belediyesi SK, Challenge Kupasında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ve kupaya 4.turdan başlayacak olan Kastamonu Belediyespor son 16 turunda mücadele edecekler.

Ocak ayında 5 kadın takımımız ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Şampiyonlar Ligi, EHF, Kupa Galipleri ve Challenge kupası baz alındığında Danimarka 6 takımla yoluna devam ederken, Türkiye ile birlikte Rusya, Macaristan ve Romanya 5 takımla mücadele ediyor. EHF, Kupa Galipleri ve Challenge kupası baz alındığında ise Türkiye ve Danimarka 5’er takımla Ocak ayında Avrupa’da sahne alırken, ülkemizi 4 takımlı Rusya takip ediyor. 

EYUBOĞLU: TÜRK HENTBOLU İÇİN KIVAÇ KAYNAĞI OLDULAR
Konuyla ilgili açıklama yapan Federasyon Başkan Bilal Eyuboğlu, Avrupa kupalarında tur atlayan bayan takımlarımızın bu başarısının Türk Hentbolu için kıvanç kaynağı olduğunu söyledi. 

5 takımımızın da Avrupada yoluna devam ettiğini belirten Eyuboğlu, “40. yılımızda takımlarımızın bu başarısı hepimizi mutlu etti. Tur atlayarak ülkemizi Avrupada başarıyla temsil eden kulüplerimizi tebrik ediyor, son 16 turunda hepsine başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme