Başkan Gültekin , Ardeşen Gsk Ekibini Ağırladı

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'i Makamında Ziyaret Etti.

Bayanlar Hentbol Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen GSK Yönetim KuruluBaşkanı Sultan Rauf Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yaşaroğlu, ŞabanAli Biberoğlu, Teknik Ekip ve Sporcular Yeni Seçilen Ardeşen BelediyeBaşkanı ve Aynı Zaman da Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan YardımcısıOlan Hakan Gültekin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Sporcular daSezonun Bitmesi Nedeni İle de Gültekin’e Veda da Bulundular.

Haber

2013–14hentbol sezonunu güzel bir şekilde kapattıklarını ifade eden Gültekin,“Hem Avrupa’da hem de lig deki mücadeleniz gerçekten güzel sonuçlargetirdi. Eksiklikleriniz muhakkak olmuştur ancak, her zaman ifadeettiğim gibi, idarecisinden teknik ekibe, sporcusundan taraftarınabirlik ve bütünlük içerisinde hareket eden, gurur duyduğumuz bir takımoldunuz. Bu Ardeşen için önemli bir olaydır. Bu birleştiriciliği sizsporcularımız sağladı. Geçen sene 4. olarak ligi bitirdiniz, bu yıl dailk 3’e adınızı yazdırdınız önümüzdeki sezon inşallah 2. veya 1. likleilçemizi gururlandırırsınız. Dua ve temennilerimiz bu yönde.” Dedi.

Haber

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz İse, “Sayın Başkanımıza öncelikleyeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin aynı zaman da hentbolFederasyonu Başkan Yardımcısı olması ve eski il genel meclis başkanıolması hasebi ile bu güne kadar ciddi anlamda maddi ve manevidesteklerini gördük. Bu vesile ile kulübüm adına ve Ardeşen Gsktaraftarı adına kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.”dedi

HaberHaberHaber

Bakmadan Geçme