Başkan Haluk Şahin Yazgı’dan kutlama

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, katıldığı spor müsabakasında kadın sporculara ve taraftarlara karanfil verip, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Dağılgan Kapalı Spor Salonu’ndaki Kadınlar 1.Lig Hentbol müsabakasında Aksaray Belediye SK ile Bursa Osmangazi Belediyesi SK takımları karşı karşıya geldi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda kadın taraftarın da izlediği karşılaşma, Çay TV tarafından canlı yayınlandı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılamanın ilk devresi 15-15 berabere bitti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, karşılaşmanın devre arasında sahaya inerek, iki takım sporcularına, saha içinde görevli kadın sağlık görevlilerine karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Yazgı tribündeki kadın izleyicileri de unutmadı, onlara da çiçek verip Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bu arada Aksaray Belediyesi SK  ile Bursa Osmangazi Belediyesi SK takımları arasında oynanan karşılaşma konuk takımın 28-34 üstünlüğü ile sona erdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı her iki takımın sporcularını ve teknik heyetleriNİ ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

aksaraymedya.com

Bakmadan Geçme