Başkan Kaşıtoğlu iddialı

Beykoz Belediye Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu iddialı mesajlar verdi.

Geçen sezon kurdukları Hentbol Şubesi İle Türk Hentboluna heyecan katan ekiplerden biri olmayı başaran Beykoz Belediyespor’da kulüp Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu iddialı mesajlar verdi.

Şu anda yer aldığı THF Erkekler 1. Ligi’nde averaj farkı ile Erzurum Aziziye Belediye Termalspor’un ardından ikinci sırada bulunan Boğaziçi Temsilcisi sezon sonunda Süper Lige yükselen takımlar arasında yer alacağı inancında.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu yaptığı açıklamada Hentbol Sporunu Beykozlularla buluşturmak sureti ile ne derece doğru karar verdiklerini gördüklerini söylerken, “2 sezonda gelinen nokta bizler için son derece sevindirici olmuştur. Hentbol Takımımız 2.Lig Şampiyonu olarak yükseldiği 1.Ligde kendisine göre kat be kat yüksek bütçeli takımlar arasından sıyrılarak zirve yarışında en önemli isim haline gelmeyi başarmıştır. Bu başarılı tabloda emekleri olan 2 Milli Antrenörümüz İsmail Tarakçı ve Akın Yenigün ikilisi ile tüm sporcularımı kutluyorum. İnanıyorum ki sezon sonunda bizlere Süper Lig sevincini yaşatacaklar” diye konuştu.




Bakmadan Geçme