Başkan Orman , Hentbolcuları Ağırladı

Beşiktaş Başkanı Orman, Erkekler Hentbol Süper Lig’de normal sezonu lider bitiren siyah-beyazlı takımın teknik heyet ve oyuncularına yemek verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erkekler Hentbol SüperLig’de normal sezonunu lider bitiren hentbol takımının teknik heyet veoyuncularına yemek verdi.

Levent’tebulunan Kiliza Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe, Fikret Orman’ınyanı sıra kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluüyeleriyle, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, siyah-beyazlıtakımın antrenörü Müfit Arın, yardımcıları, oyuncular ve takımınsponsoru olan firmanın yetkilileri katıldı.

Gecedekısa bir konuşma yapan başkan Orman, kulüp olarak zor günlerdengeldiklerini belirterek, "Hala o süreçleri yaşıyoruz ama tünelinsonundaki ışık herkes tarafından görülmektedir" dedi.

Beşiktaş’ınen başarılı branşı olan hentbol takımının ligde normal sezonu 10 puanfarkla lider bitirdiğini vurgulayan Fikret Orman, şunları söyledi , " Takımınliderliğini kutlamak için buradayız. İnşallah play-off maçlarındansonra üst üste altıncı şampiyonluğu kazanırız. Hentbol çok başarılı birbranş. Kurulduğu zamanki günleri hatırlıyorum. İlk şampiyon olduğu zamanda babam yönetim kurulu üyesiydi. Odamda o geceyle alakalı kupanınolduğu bir fotoğraf var. O dönemde futbol takımı uzun süre şampiyonolamamıştı. Hentbol takımının yaptığı fedakarlık takdire şayandır.Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Beşiktaş inşallahsizlerle daha mutlu ve şanlı uçacaktır. " dedi.

Fikret Orman, yöneticiler ve hentbol takımı oyuncuları, gece sonunda basın mensuplarına görüntü verdiler.

Haber

Bakmadan Geçme