Başkan Yaşar’dan takıma piknik sefası

Güçlü kadrosunu bomba transferlerle daha da genişleten ve yeni sezona yoğun bir tempoda hazırlanan Yenimahalle Belediyesi SK, Eylül ayında başlayacak zorlu maçlar öncesi Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı'nda stres attı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde Yakacık’ta piknikte buluşan yönetim kadrosu ve oyuncular, gönüllerince bir gün geçirip, eğlendi. Yeni transferlerin takıma uyum sağlamasını da hedefleyen etkinliğe, Başkan Yaşar’ın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan, Antrenör Serdar Eler, yardımcı antrenörler ve oyuncular tam kadro katıldı.

Haber

“Ankara’nın değerine değer kattık”

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı piknikte Başkan Yaşar, geçen sezon Yenimahalle Kadın Hentbol Takımı’nın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek “Yenimahalle, son 6 yılda Ankara’nın değerine değer kattı. Altyapı, eğitim, kültür, sağlık, spor alanında ilkleri gerçekleştirerek çoğu il belediyesiyle yarışır konuma geldik. Kaynaklar verimli kullanıldığında güzel eserlerin ortaya çıktığına, kentin insanlarını memnun edecek hizmetler yapılacağına en güzel örnek, Yenimahalle Belediyesi’dir” dedi.

“Bayrağımızı Avrupa’da dalgalandıracağız”

Sporun her dalının desteklenmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, “Geçen sezon hentbol takımız, büyük bir alın teriyle 3 kupayı birden kazandı. Bu sezon beklentilerimiz daha da yükseldi. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak için mücadele edeceğiz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destek, her branşta artarak devam edecek. Spor alanında devasa yatırımlar gerçekleştirip, Yenimahalle’yi sporun başkenti yapacağız. Yakında ilçemize her türlü salon sporunun yapılabileceği devasa bir kapalı spor kompleksi kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Bu sezon da tüm kupaları toplamak istediklerini kaydeden Kulüp Başkanı Bolatcan, “Geçen sezon elde ettiğimiz başarılar bizi şımartmadı. Aksine daha çok kamçıladı. Çok iyi bir kadro ile hem lige hem de süper kupa maçlarına hazırlanıyoruz” dedi.

“İlki gerçekleştireceğiz”

İlk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacaklarına vurgu yapan Serdar Eler ise “12-13 Eylül’de Romanya’da oynayacağımız turnuvada, Türkiye için bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncuların, takım arkadaşlarıyla uyumunun dikkat çektiği etkinlikte hentbolcular, açık havanın ve yeşilin tadını çıkardı.

Bakmadan Geçme