Başkana Milli Forma

Plaj Hentbol Milli Takımı ile Akdeniz Oyunları Organizasyon Komitesi'nin (ICMG) düzenlediği 1. Akdeniz Plaj Oyunlarında mücadele eden üç Beykoz’lu Hentbolcu, Beykoz Belediyesei Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’nu ziyaret ettiler.

HENTBOLHABER.NET – İtalya’dan 3.olarak dönen Erkek Plaj Milli Takımında Beykoz Belediyespor etiketli 3 isim görev yaptı. Aynı zamanda Beykoz Belediyespor’u çalıştıran ve Milli Takımda da antrenör olarak görev yapan Akın Yenigün, oyuncularda Ozan Erdoğan ve Musa Günerler yaptıkları katkılar ile Milli takımın başarısında büyük pay sahibi oldular.

İşte bu üç isim Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’na  ziyaret gerçekleştirerek beraberinde getirdikleri ve Milli Takım Sporcu ve Teknik Kadrosu tarafından imzalanmış bir Milli Takım formasını sundular.

Muharrem Kaşıtoğlu ziyarette yaptığı konuşmada Beykoz Belediyespor Kulübü olarak Hentbol Şubesini kurmakla ne derece doğru bir karar verdiklerini görmeye başladıklarını söyledi: “Biz bu spor dalında her zaman ifade ettiğim gibi markalaşmak istiyoruz. Geçen sezon ilk kez kurulan takımımız bilindiği üzere 2.Ligi Şampiyon olarak tamamlayıp THF 1.Ligine yükselme başarısı göstermişti. Bu sevincin yanında Milli Takımlar düzeyinde 3 sporcumuz ve de bir de antrenörümüz bulunmakta. Bu da ayrı bir gurur vesile olmuştur.  Ben Akın Hocamız ve sporcu kardeşlerimizi ülke hentboluna yaptıkları katkı nedeni ile kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Bakmadan Geçme