Başkent Derbisi Çankaya’nın..

Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 2. haftada oynanan başkent derbisinde Çankaya Belediyesi ANKA, Yenimahalle Belediye Spor'u 41-32 mağlup etti..

Ankara THF SporKompleksinde oynanan mücadelenin ilk yarısı çekişmeli bir maça sahne oldu. İlk10. Dakikayı Çankaya Belediyesi ANKA 7-5 önde geçti. İlk yarıda son 5 dakikayagirilirken skor üstünlüğünü sürdüren Çankaya Belediyesi ANKA, hücumda skorüretemeyince Yenimahalle Belediye Spor, önce rakibini yakaladı daha sonra da ilkyarıyı 17-16 önde kapattı.

 

 

İkinci yarı ÇankayaBelediyesi ANKA, daha etkili bir hentbol sergiledi. Çankaya Belediyesi ANKA, 40.Dakikayı 24-20, 55. Dakikayı da 38-28 önde geçti ve maçı 41-32kazandı.

 

Bu sonuçla ÇankayaBelediyesi ANKA ligde ikinci galibiyetini alarak puanını 4’e çıkartırken,Yenimahalle Belediyesi henüz puanla tanışamadı.

Yenimahalle Belediye Spor: 32 – Çankaya Belediyesi ANKA: 41

Salon: THF Spor Kompleksi

Hakemler: Özgür Benli, Ufuk Tontu

Yenimahalle Belediye Spor: Nur Elif, (Funda Uçar), Nergiz 2, Gözde 1,Esra Gündar 6, Gülay 4, Elif Sıla 3, Funda Karabay 1, Beyza İrem 3,Anastasia 12, Özge, Nazlı, Nazlıcan, Elif Esin, Kübra

Çankaya Belediyesi ANKA: Derya, (Berna), (Gülsüm), Tuğçe 2, Ceren 1,Jale 7, Selma 8, Funda 1, Sinem 6, Duygu 5, Gülsün 5, Marta 6, Donka,Berin, Beste

İlk Yarı: 17-16 (Yenimahalle Belediyesi)

İki Dakika Cezası: Nergiz(2), Beyza (Yenimahalle Belediyesi), Funda Duygu, Donka (Çankaya Belediyesi ANKA)

Ajansspor

Bakmadan Geçme