Bayanlar Süper Liginde Play-Off Heyecanı

Hentbol Bayanlar Süper Liginde hafta sonu Play-Off 1.Tur birinci müsabakaları oynanacak.

Ligi ilk sekiz takım arasında bitiren ekipler şampiyonluk mücadelesinde ilk maçlarını oynayacaklar.

Cumartesi ve pazar günü oynanacak olan müsabakalarda alınacak olan sonuçlar merakla bekleniyor.

Play-Off müsabakalarının ilk maçı İzmir’de.  İzmir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupasının sahibi Üsküdar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı müsabaka 30 Mart Cumartesi günü Saat:18.00’de Celal Atik Spor Salonunda olacak. Müsabakayı Fırat Beyde – Hasan Kaygusuz hakem ikilisi yönetecek.

Pazar günü Ankara derbisinde heyecan yaşanacak. Ankara Prof.Dr. Yaşar Sevim Spor Salonunda saat:13.00 de oynanacak olan müsabakada, Ankara Yenimahalle Belediyespor ile Çankaya Belediyesi Anka Spor karşı karşıya gelecek. Bu müsabakada Özgür  Benli – Ufuk Tontu hakem ikilisi görev yapacak

Pazar günü Saat:17.00’de başlayacak iki müsabaka Kastamonu ve İstanbul’da oynanacak.

Kastamonu Atatürk Spor Salonunda Araç Belediyespor, Türkiye Kupasında elenmenin şokunu yaşayan son şampiyon Antalya Muratpaşa Belediyespor’u konuk edecek. Bu müsabakayı Kürşat Kef – Mesut Ateş hakem ikilisi yönetecek.

İstanbul’da ki müsabakada ise Maltepe Belediyespor, ligin seyircisi ile en iyi bütünleşen ekibi Ardeşen Gençlik Spor Kulübünü konuk edecek. Bu zevkli müsabakada Yunus Tokmak, Serdar Özen hakem çifti görev yapacak.

Bakmadan Geçme