Bayanlarda 2. Hafta Heyecanı

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, 2. Hafta heyecanı Pazar günü Eskişehir, Kastamonu, Ankara, Rize ve Ordu'da oynanacak toplam 5 maçla devam edecek.

Saat 13.00’te başlayacak ilk maçta Anadolu Üniversitesi Eskişehir’de şampiyonluk adaylarından Üsküdar Belediyesi’ni ağırlayacak. Bu maçı Fuat Çam – Yüksel Çalkuş hakem ikilisi yönetecek.

Aynı gün ve aynı saatte başlayacak bir diğer maçta Kastamonu Araç Belediyespor sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşmada Yunis Tokmak – Serdar Özen hakem ikilisi görev alacak.

Saat 13.00’te start alacak bir diğer maçta iki Ankara temsilcisi kozlarını paylaşacak. Yenimahalle Belediyespor ile Çankaya Belediyesi Anka takımlarını karşı karşıya getirecek karşılaşmada, Ufuk Tontu – Özgür Benli ikilisi düdük çalacak.

Saat 14.30’da Rize’de oynanacak Ardeşen Gençlikspor – İstanbul Maltepe Belediyespor müsabakasında Mesut Erdoğan – Muhammet Turan hakem ikilisi görev yapacak.

Günün son maçında ise Orduspor evinde son şampiyon Antalya Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmayı Kürşat Kef – Mesut Ateş ikilisi yönetecek.

Bakmadan Geçme