Bayanlarda Süper Lige Kim Çıkacak?

Hentbol Bayanlar 1.Lig final grubunda yarın son maçlar oynanacak.

3.Gün maçları ile tamamlanacak olan Hentbol Bayanlar 1.Ligi sezonunda şampiyon ve süper lige çıkan ekipler belli olacak.

Son Puan Tablosu
 

   TAKIMLAR  O  G M A  Y  P AV
1 TRABZON HENTBOL AKADEMİ  2 1 1 0 53 49 3 4
2 ORDU BOZTEPE GÖNÜLSPOR  2 1 0 52 50 2 2
3  ATLANTİK SPOR 2 1 0 1 56 57 2 -1
4  PAZARSPOR 2 0 1 54  59 1  -5

10 mayıs Cumartesi günü müsabaka programı şöyle

10 MAYIS 2014 CUMARTESİ

 TV

SAAT 

 TAKIM A

 TAKIM B

SONUÇ

 Haber

13:00 

ORDU BOZTEPE GÖNÜL

PAZAR SPOR

 Haber

15:00

ATLANTİK SK 

TRABZON HENTBOL AKADEMİ

 


Süper Lige Kim Çıkar?

Herkesin merakla beklediği soru yarın cevabını bulacak. Ancak maçlar oynanmadan hangi durumda kim çıkacağı ise şöyle:

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor’u yenerse, ve Atlantik S.K., Trabzon Hentbolu yenerse bu iki takım Süper Lige çıkar, Ordu Boztepe ikili averajla Şampiyon olur.

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor’u yenerse, Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübünü yenerse, Trabzon Hentbol Akademi Şampiyon , Ordu Boztepe ve Trabzon Hentbol Süpr Lige çıkar,

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor’u yenerse,Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübü ile berabere kalırsa, Trabzon Hentbol Akademi  ikili averajla Şampiyon ,

** Pazarspor , Ordu Boztepe Gönülspor’u yenerse,Atlantik S.K., Trabzon Hentbolu yenerse, Pazarspor 3 puana ulaşacak, ve daha sonra diğer maçın averajı önemli rol oynayacak. Ancak bir gerçek Atlantik S.K.  4 puanla Şampiyon olacak.

**Pazarspor , Ordu Boztepe Gönülspor’u yenerse , Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübü ile berabere kalırsa, Pazarspor 3 Puana ulaşacak. Trabzon Hentbol 4 puanla şampiyon olacak. Atlantik S.k ‘de 3 puana ulaşacak. Ancak ikili averaj ile Atlantik S.K. ve Trabzon Hentbol Süper Lige çıkacak.

**Pazarspor , Ordu Boztepe Gönülspor’u yenerse, Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübünü yenerse,  Rize Pazarspor 3 puan da , Trabzon Hentbol Akademi 5 puanda olacak ve her iki takım süper lige çıkacak. Trabzon Hentbol Şampiyon olacak.

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor ile berabere kalırsa ,  Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübünü yenerse,  Trabzon Hentbol Şampiyon , Ordu Boztepe 2.olacak ve Süper Lige çıkacaklar.

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor ile berabere kalırsa , ,Atlantik S.K., Trabzon Hentbolu yenerse,  Ordu Boztepe 3 puana ulacşacak. Atlantik S.K. 4 puan ulaşacak. Trabzon Hentbol 3 puanda kalacak. Ancak Trabzon Hentbol ikili averaj ile Ordu Boztepeyi geride bırakacak. Atlantik Şampiyon, Trabzon Hentbol 2.olacak.

**Ordu Boztepe Gönülspor, Pazarspor ile berabere kalırsa ve Trabzon Hentbol, Atlantik Spor Kulübü ile berabere kalırsa, Sıralama değişmeyecek Trabzon Hentbol Akademi Şampiyon , Ordu Boztepe Gönülspor 2.olacak.

Bakalım Sorularımızın cevabını yarın bulacağız.

Bakmadan Geçme