BB Ankaraspor Bir Adım Öne Geçti

Hentbol Erkekler Süper Liginde şampiyonun belli olacağı final serisi 1.maçında gülen taraf Büyükşehir Belediye Ankaraspor oldu.

Müsabakanın ilk dakikalarında hızlı başlayan Beşiktaş oldu. Skor olarak 0-2 öne geçen Kara-Kartal, ilerleyen dakikalarda ev sahibi ekibin hucümlarına engel olamayınca skora eşitlik geldi.

Büyükşehir Belediye Ankaraspor’da ilk on dakika içerisinde Gökhan etkili oynayarak ilk dakikalarda takımının şoku atmasına yardımcı oldu. İlerleyen dakikalarda Büyükşehir  Belediye Ankaraspor ile Beşiktaş başa baş bir mücadele içerisine girdi. İlk yarının sonlarında ise sahneye çıkan Tuğberk oldu. İlk yarının sonlarına doğru 3 gol ve ikinci yarının başında 2 gol daha atan Tuğberk takımını 5 golle sırtladı.
 

Büyükşehir Belediye Ankaraspor’da  ikinci yarıda ise  5 forma numaralı Ternovy 5 gol , 10 forma numaralı Gnoyevyy 3 gol  ve Onur Ersin 2 gol ile krtikik dakikaların oyuncuları oldular.


Haber


MAÇIN ADAMI TANER


Kaleci Taner maça damga vuran adam oldu. Birebir bir çok pozisyon ve 7metre atışlarını kurtaran Taner maçın kazanılmasında  takım arkadaşlarına yardımcı olarak , Ankaraspor’un maçı kazanmasını sağladı.

Özellikle müsabakanın son dakikaların içerisinde  Beşiktaş’ta Ladyko’nun kullandığı 7metre atışını kurtaran Taner maça imzasını atmış oldu.

Play-off final serisindeki ikinci karşılaşma, 23 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da oynanacak

Diğer Haberleri Okumak İçin Aşağıdaki Linklere Tıklayınız…

"İkinci Kupayı Kaldırmak İstiyoruz"

"Maçı Hak Eden Taraf Kazandı"

"Mücadeleci Ruhumuzla Kazandık"

BB Ankaraspor 23 – 22 Beşiktaş

 

Bakmadan Geçme