• Haberler
  • Arşiv
  • Kastamonu Belediyespor Azenaide Carlos'u renklerine bağladı

Kastamonu Belediyespor Azenaide Carlos'u renklerine bağladı

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Angolalı sağ oyun kurucu Azenaide Danila Jose Carlos'u renklerine bağladı. Son olarak Romanya'da Rapid Bükreş forması giyen 1.80 boyundaki Carlos, gelecek sezon Kastamonu Belediyespor'un başarısı için mücadele edecek.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Angolalı sağ oyun kurucu Azenaide Danila Jose Carlos’u renklerine bağladı. Son olarak Romanya’da Rapid Bükreş forması giyen 1.80 boyundaki Carlos, gelecek sezon Kastamonu Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek.

KARİYERİ VE TAKIMLARI
1990 doğumlu deneyimli oyuncu Angola’da Primeiro de Agosto takımında kariyerine başladı. Ardından İspanya’da BM Bera Bera, Angola’da Petro Atletico, Hırvatistan’da HC Podravka Vegeta ve Romanya’da Rapid Bükreş formalarını giyen Carlos, gelecek sezon temsilcimizin başarısı için mücadele edecek.

Carlos 2012, 2016, 2018 yıllarında Afrika Kupası’nda altın madalya; 2011, 2015 yıllarında Afrika Oyunları’nda altın madalya kazandı. Carlos, 2019 Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda 38 gol atarak, Angola Milli takımına katkı sağlamıştı.

Bakmadan Geçme