Belediyespor’a ‘tatlı ziyaret’

Kastamonuspor Taraftarlar Derneği, Kastamonu Belediyesi GSK hentbol takımı antrenmanını ziyaret ederek takımın her zaman yanlarında oldukları söyledi.

YILMAZ ACAR DAVUT/HENTBOLHABER.NET – Aramızda kırgınlık vardı artık yok diyen Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı, hentbol takımına tatlı ikramında bulundu.

Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Kastamonu Belediyesi GSK Antrenörü Osman Kalyoncu, geçen sezon kullanılan sloganı hatırlattı ve ‘sen yoksan bir eksiğiz’ dedi. Kalyoncu, “Geçen sene bir sloganımız vardı ‘Sen yoksan bir eksiğiz’ diye, taraftarlarımız geçtiğimiz sezon aldıkları cezadan dolayı bu sezonun ilk yarısında bizimle birlikte olamadılar. Bundan sonra her hafta, Kastamonu hentbolu adına tribünle birlikte olacağız. Onlar yoksa biz eksiğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmasında hentbolculara dönerek taraftarlar derneğini ziyaret edin sizin büyük resminiz var diyen Kalyoncu, “Dernekte sizin koskocaman bir resminiz asılı. O resmin altında her zaman gidip çayınızı içebilirsiniz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”
Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı da takımlara her zaman destekçi olacaklarının sözünü verdi. Yazıcı, “Biz de Kastamonu’daki her sportif faaliyetin yanındayız. Belediye Başkanımız olsun, kulüp yöneticilerimiz olsun çok özveriyle çalışarak sizin gibi değerli kardeşlerimizi Kastamonu’ya kazandırdılar. Bununla birlikte başarılar gelmeye başladı. Kastamonulu olsanız da olmasanız da bize başarıyı tattırıyorsunuz, sevinç yaşatıyorsunuz. Bu bizim için gurur verici bir şey. Bu nedenle bizim sizlerin yanınızda olması çok önemli bir şey. Her zaman da yanınızda olacağız” dedi.




Bakmadan Geçme