Berk Karahan: “Alnımızın Akıyla Çıkacağız”

Beşiktaş Hentbol Şubesi İdari Menajeri Berk Karahan, EHF Kupası 3.Tur müsabakasında rakipleri hakkında sadece Hentbolhaber’e açıklamalarda bulundu.

Berk Karahan yapmış olduğu açıklamada, "EHF Kupası 3.Tur müsabakasında iyi bir mücadele sergileyerek , bize yakışan bir oyunu ortaya koyarak 3.Tur’u geçmek için mücadele edeceğiz.

Şuan rakibimiz hakkında gerekli bilgileri topluyoruz. Rakibimiz Macar Csurgo HC , güçlü bir ekip.Çünkü İspanyol takımını eleyerek buraya geldiler. Özellikle kanat oyuncusu İspanyol Aguirrezabalaga Garcia ,Lele,Pukhouski  ve  Kalecilerinden Polonyalı Wyszomirski HaberPiotr  en etkili silahlarından bazıları diye biliyoruz. Karşımızda güçlü bir ekip var. Ancak Beşiktaş’ta sergilediği mücadele ve arkasında taraftar desteği ile en iyi sonucu alacaktır."dedi.

Csurgo HC Tanıyalım

Csurgo HC, ilk kez boy gösterdiği Avrupa arenasında sürpriz bir sonucaimza atarak Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 2. turunda İspanya’nınköklü ekiplerinden Aragon’u iki maçta da mağlup ederek Beşiktaş’ın rakibi olmabaşarısını gösterdi.
 
Kırmızı-beyazlı ekip, 13 takımlı Macar liginde çıktığı 9 maçın 7’sinden galip 1’inden berabere ayrıldı ve 3. sırada bulunuyor.
 
Csurgo HC, kadrosunda Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden birçok oyuncubulunduruyor. Macar ekibinin en etkili oyuncuları olarak; Lele, Garciave Pukhouski göze çarpıyor. Bu üçlü Aragon ile oynanan ikinci turmaçlarında takımlarının toplam 58 golünün 47’sine imza atarak turugetiren isim oldular.
 
Beşiktaş, Macar ekipleri ilebugüne kadar 6 kez karşılaştı. Bu maçlardan sadece 1 galibiyet çıkarmayıbaşaran siyah-beyazlılarımız, 151 kez fileleri havalandırırkenkalesinde 192 gol gördü.

 

Bakmadan Geçme