Berlin ayağa kalktı!

Erkekler EHF Kupası’nın sahibi bu haftasonu Berlin’de oynanacak dörtlü finalde sahibini bulacak. Sizler için bu muhteşem organizasyonutakip edeceğiniz kanalları derledik.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Geçtiğimiz hafta sonu Budapeşte’de düzenlenen muhteşem MVM EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin (MVM EHF FINAL4) ardından dünya gözlerini Berlin’e çevirdi. Kadın hentbolunun en iyilerini Avrupa’da sezonu kapatırken izleyen hentbol severler bugün Erkekler EHF Kupası’ndaki final mücadelesinin keyfini çıkaracaklar.

Berlin geçtiğimiz yıl olduğu gibi Erkekler EHF CUP FINAL4’a ev sahipliği yapıyor. Maçlar Berlin Max-Schmeling-Halle’da oynanacak. EHF ve EHF Marketing tarafından geniş kapsamlı yayınlar yapılacak.

Haber

EHF CUP FINAL4 NEREDEN TAKİP EDİLECEK?

TELEVİZYONLAR
Tüm Avrupa ve dünyanın çeşitli yerlerindeki televizyonlar maçları canlı yayınlayacak. Maçları canlı veremeyen televizyonlarda da özet görüntüler yer alacak.

Alman televizyonu Sky Deutschland, dörtlü finalin en kapsamlı yayının yapan televizyon olacak. beIN Sports ise Fransa ve MENA bölgesine (Kuzey Afrika ve Orta Doğu) yayın yapacak. Romanya’da Dolce Sport ve Danimarka’da TV3 Sports kupa finallerini yayınlayacak televizyonlardan bazıları.

ehfTV
Ülkesinde finalleri yayınlayan bir televizyon olmasa da dünya çapındaki hentbol  meraklıları bu hentbol şöleninin bir dakikasını bile kaçırmayacak. Maçlar internet üzerinden ehfTV’de (Avrupa Hentbol Federasyonu televizyonu) izlenebilecek.

ehfTV yorumcusu Tom O´Brannagain maçlarda görev yapacak.

EhfTV için TIKLAYINIZ!

CANLI SKOR VE CANLI BLOG
Maçları televizyonlar ve ehfTV’den izleyemeyenler canlı skor ve canlı blogdan saniye saniye maçları ve olayları takip edebilirler.

Canlı skor için TIKLAYINIZ!

Canlı blog için TIKLAYINIZ!

YILDIZLAR GEÇİDİ
Bu sezon EHF Kupası dörtlü finaline Avrupa hentbolunun büyük isimleri ulaştı. Ev sahibi Füchse Berlin 2012 VELUX EHF FINAL4’da yer almıştı. Slovenya ekibi Rk Gorenje Velenje ise son iki sezondur VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde (VELUX EHF CL) Son 16’ya yükselme başarısı göstermişti. Dörtlü Finalin diğer Alman takımı HSV Hamburg ise 2013 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştu. Danimarkalı Skjern Handbold’un iki Challenge Kupası Şampiyonluğu bulunuyor.

Spor sevelerin izleyeceği yıldız isimlerden bazıları ise şöyle: Johannes Bitter, Pascal Hens, Iker Romero, Konstantin Igropulo, Silvio Heinevetter.

Haber

Bakmadan Geçme