Berna Zor’un Hedefi: “Yarım Dalya”

İzmir Büyükşehir Belediyespor'a geri dönen hentbol kalecisi Berna Zor, hedefini ay-yıldızlı formayı 50. kez giymek olarak belirledi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor’un 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası zaferi yaşayan ekibinde görev yapan kaleci Berna Zor, iki yıl aradan sonra yuvaya geri dönerken, hedefini ay-yıldızlı forma olarak belirledi.

9-11 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Bayan Milli Takım Kampınada katılan Berna Zor, Sevilay İmamoğlu Öcal (Muratpaşa Belediyespor) ve Serpil Çapar’ın (Üsküdar Belediyespor) yokluğunda kaleyi ele geçirerek yarım dalyaya ulaşmak istediğini blirtti.
 

Haber

Haber47 Bayan A Milli Takım Formasını giyen ,daha önce Havelsan, Kastamonu GMSK Türk Telekom ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor’da oynayan 23 yaşındaki kaleci, Sevilay ve Serpil’in bu sezon doğum nedeniyle forma giyemeyeceklerini söyleyerek, “Hedefim; onların yokluğunda ay-yıldızlı formayı giyerek 2014 Avrupa Kupası Elemeleri’nde başarılı olmak istiyorum” dedi.

Hentbol kariyerinin ilk kupa sevincini İzmir Büyükşehir Belediyespor’da yaşadığını da belirten Berna, “İzmir’e tekrar döndüğüm için mutluyum. Hayatımın en güzel günlerini burada geçirdim. Geçen sezon Çankaya Belediye ANKA Spor’da her maçta görev aldım ve iyi bir dönem geçirdim. Performansımı devam ettirerek kulübümüzü en iyi yerlere getirmek ve A Milli Takım’a tekrar seçilmek istiyorum” diye konuştu.

Haber/ Resim : Okan Kara – Hentbolhaber.Net

Bakmadan Geçme