Beşiktaş Aygaz, Bursa’da lideri devirdi

Hentbol Erkekler Süper Ligin zirvesini ilgilendiren en önemli müsabakalardan biri Bursa’da oynandı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Liginde zirvede yer alan Nilüfer Belediyespor, Beşiktaş Aygaz’ı konuk etti.

Baştan sonra çekişmeli geçen müsabakaya Nilüfer Belediyespor bulduğu goller ile üstün başladı. Beşiktaş Aygaz, Josip’in ve Ömer Ozan Arifoğlu’nun göbekte iyi savunması ve hücumda Nilüfer Belediyespor kalecisi Hüseyin Bereket’in istediği performansı sergileyemesi ile Beşiktaş Aygaz öne geçmeyi başardı. Gürkan’ın maçın başında sakatlanması Nilüfer Belediyespor’un  oyun dengesini bozdu ve ilk yarı 11-13 siyah-beyazlılar lehine sonuçlandı. 

7Metre ve net atışlar sonucu belirledi

Mücadelenin ikinci yarısında ise oyunu kontrol altında tutmak isteyen Beşiktaş Aygaz tempoyu düşürmeye çalıştı. Kontrollü oyun ile ilerleyen Ramazan, Ozan Arifoğlu ve Lima üçlüsü pivotta Mehmet Demirezen’i son top ile buluşturmayı başardılar. Skor’u 6 sayı farka da çıkartan Beşiktaş Aygaz,  rakibinin kazandığı 7metre atışlarını değerlendirememesi ve hızlı hücumlara çıkarken yapmış olduğu top kayıplarını iyi değerlendirdi ve maçı da 23-26 kazandı.

Müsabaka boyunca Beşiktaş’ta Taner’in kurtarışları maçın adamı olmasını sağladı.

Nilüfer Belediyespor bu sonuçla zirveyi 17 puanla, averajla Beykoz Belediyespor’a bırakırken, ikinci sırada yer aldı. Beşiktaş Aygaz ise 15 puana yükseldi ve 4.sırada yer aldı.

Müsabakanın maç çizelgesi için tıklayınız

http://www.thf.org.tr/fikstur/nilufer-belediyespor–23-besiktas-aygaz–26/2019

Bakmadan Geçme