Beşiktaş Aygaz – Montpellier HB: 26-36

Beşiktaş Aygaz, EHF Avrupa Ligi C Grubunda Fransız temsilcisi Montpellier’i konuk etti.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – EHF Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş Aygaz grubundaki 9.maçta  sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fransa’nın güçlü takımı HC Montpellier’i  misafir eden Siyah Beyazlılar maça zaman ortak olmaya çalışsa da  sahadan  10 gol farkla 26-36 mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk devresini de HC Montepellier 13-15 önde tamamladı.

 Bu sonuçla Beşiktaş Aygaz 9. maçın ardından grubunda son sırada yer alıyor. Siyah Beyazlılar 2 Mart tarihinde İsveç’in Alingsas takımı ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla Avrupa macerasını bu sezon tamamlayacak. Montpellier ise 6 .maçında 5.galibiyetini elde etti. Fransız takımının bazı maçları COVİD-19 salgını sebebiyle ileri tarihe alınmıştı.

Beşiktaş Aygaz da Ramazan Döne 13 golle  (13/14) takımının ve maçın en skorer ismi oldu. Siyah Beyazlılarda Mehmet Demirezen’in 6 golü galibiyete yetmedi.

Fransız takımında ise Kyllian Villeminot 7, Valentin Porte 5, Hugo Lescat, Lucas Pellas ve Melvyn Richardson da 4’er golle maçı tamamladılar.

Bakmadan Geçme