Beşiktaş Aygaz prestij peşinde

Beşiktaş Aygaz Takımımız, EHF Avrupa Ligi C grubu 9. maçında 22 Şubat Pazartesi günü saat 21.00’de Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde Fransız ekibi Montpellier HB ile karşılaşacak.

EHF Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Aygaz grubundaki 9.maçında Fransız Hentbolunun en önemli takımlarından HC Montpellieri misafir edecek.Grubunda oynadığı 8 maçta da galibiyet alamayan Beşiktaş Aygaz’ın üst tura çıkma şansı bulunmuyor.Fransız temsilcisi ise Covid-19 salgını sebebiyle birçok ertelenince sadece   5 karşılaşmaya çıkabildi.HC Montpellier bu maçlarda 4 galibiyet elde etti.

  Beşiktaş Aygaz-HC Montpellier karşılaşması  saat 21.00’de başlayacak ve TRTSPOR 2 ‘den canlı yayınlanacak.

 HC Montpellier’in Avrupa Kupalarındaki en golcü oyuncusu 5 maçta rakip ağlara 39 gol bırakan Fransız Milli Takımında da sol kanat oyuncusu Hugo Descat.Benjamin Bataille,Alexis Borges Hernandez,Lucas Pellas,Yanis Lenne ve Diego Simonet HC Montpellier kadrosunda yer alan diğer önemli oyuncular.

  4.RANDEVU

 Her iki takım bugüne kadar 3 defa karşılaştılar.2 maçı Fransız takımı kazanırken Beşiktaş Aygaz güçlü rakibini 4 yıl önce evinde yenmeyi başarmıştı.26 Kasım 2017 tarihinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Montpellier’de oynanan maçı 33-28 kazanan temsilcimiz de o maçta 6 golle en en skorer isimlerden olan Ramazan Döne halen Siyah Beyazlıların en önemli golcülerinden .Tecrübeli oyuncu bu sezon 35 golle takımının en skorer ismi durumunda .O maçın İstanbul’da oynanan rövanşını 36-32 kazanan Montpellier bu sezonda kendi evinde ki ilk karşılaşmadan 40-16 galibiyetle ayrılmıştı.

Bakmadan Geçme