Beşiktaş Aygaz ve Kastamonu yedek liste de bile yok!

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), temsilcilerimiz için kritik kararı açıklarken, 16 takımın haricinde 2 yedek takımı da belirlediler.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu yetkilileri 20/21 sezonunda VELUX EHF ve DELO EHF Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan 16 takımı belirlediler ve açıkladılar.

VELUX EHF Erkekler Şampiyonlar Liginde yer alacak ekipler:

HC PPD Zagreb, Aalborg Handbold, Barça, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprém, HC Vardar 1961, PGE VIVE Kielce, FC Porto Sofarma, HC Meshkov Brest, HBC Nantes, MOL-Pick Szeged, Elverum Handball, RK Celje Pivovarna Lasko and HC Motor

DELO EHF Kadınlar Şampiyonlar Liginde yer alacak ekipler:

HC Podravka Vegeta, Odense Handbold, Team Esbjerg, Brest Bretagne Handball , Metz Handball, Borussia Dortmund, SG BBM Bietigheim, FTC-Rail Cargo Hungaria, Györi Audi ETO KC, WHC Buducnost, Vipers Kristiansand, CSM Bucuresti, SCM Rm Valcea, CSKA, Rostov-Don, RK Krim Mercator 

Yedek Listede Türk Takımları Yok

Avrupa Hentbol Federasyonu herhangi bir problemde 16 takımın yerine Şampiyonlar Ligi’ne kabul edilecek yedek iki takımı da açıkladı. Beşiktaş Aygaz ve Kastamonu Belediyesi GSK’da yedek listede de yer almadılar.

Erkeklerde 1. Orlen Wisla Plock, 2.takım ise Dinamo Bucuresti yedek listede yer alırken,  Kadınlarda ise 1. DHK Banik Most, 2. Storhamar Handball takımları her hangi bir problemde şampiyonlar liginde mücadele edecekler.

 

Bakmadan Geçme