Beşiktaş Aygaz’da ayrılık paylaşımları

Bugün oynanan Türkiye Kupası final müsabakasında mücadele eden Beşiktaş Aygaz’dan, müsabaka sonrası teknik ekip ve oyunculardan ayrılık haberleri geldi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’ni 2.sırada tamamlayan, Türkiye Kupası’nda da final oynayan Beşiktaş Aygaz’da Ramazan Döne ve teknik ekip final maçı sonrası veda mesajı yayınladılar.

Ramazan Döne ve İlker Şentürk veda mesajları yayınlayarak Beşiktaş’a veda ettiler.

Ramazan Döne, “Taraftarı olduğum ve dile kolay 15 sene formasını gururla taşıdığım Beşiktaş Aygaz takımından bugün itibari ile ilişkim bitmiştir. Bu takımda yer aldığım süre boyunca desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarına, sevgili antrenörlerim Müfit Arın, İlker Şentürk ve Mesut Temizişler’e. Masörden öte can dostum Sertan Aytaç’a ve bu zamana kadar Beşiktaş formasını birlikte terlettiğimiz takım arkadaşlarıma, bize her daim destek olan yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi minnet bilirim. Hoşçakal” dedi.

İlker Şentürk’te tüm teknik ekip olarak ayrıldıklarını dile getirerek, “Yıllarca Beşiktaş hentbol takımına emek verip, bu sene tamamen takımdan ayrılan ekip biraraya geldik, her şey için teşekkürler” notuyla fotoğraf paylaştı.

Burak Turan’ın da Beykoz Belediyespor’la anlaştığı, gelecek sezon Beykoz forması giyeceği açıklandı.

Beşiktaş Aygaz’da yönetimin yeni bir yapılanma içinde olacağı gelen bilgiler arasında.

 

Bakmadan Geçme