Beşiktaş Aygaz’da Başkan Ahmet Nur Çebi yeni teknik patronu açıkladı

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi'nin temmuz sayısında camiaya ve taraftarlara ​seslendi, Beşiktaş Aygaz’ın yeni teknik patronunu açıkladı.

HENTBOLHABER.NET- Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin temmuz sayısında Fenerbehçe ve Galatasaray’a kadın futbol ve hentbol şubeleri açmaları konusunda davet yaparken, Beşiktaş Aygaz’ın yeni teknik patronunu da açıkladı.

Mehmet Korer Koral Beşiktaş Aygaz’da

Temmuz sayısında Başkan Ahmet Nur Çebi, “Büyük kulüpler içinde tek ve özel bir takıma sahip olduğumuz hentbol şubemizin yeniden yapılanmasını gerçekleştiriyoruz. Milli takımlarımızda başarıyla görev yapan Mehmet Korer Koral Hoca’mızı hentbol takımımızın başına getirdik. Hentbol şubemizin Avrupa’da da başarılı olması için çalışan eski hentbol sporcumuz olan yeni yöneticimiz Mesut Çebi’ye de başarılar dilerim” dedi.

Mehmet Korer Koral kimdir?

450’ye yakın A Milli Takım forması giyen, oyunculuk kariyerinde Hortaş Yenişehir, Konya YSE, Halkbank, Eskişehir Eti, Çankaya Bld. ve ASKİ gibi takımlarda forma giyen ve sayısız kupaların havaya kaldırılmasında emeği olan Koral, uzun yıllar boyunca A Milli Takımda kaptanlık yaptı.

27 yıldır antrenör olarak görev yapmakta olan Korer Koral, Genç ve A Milli takımlarda da yer aldı. Korer Koral, İşitme Engelli Milli Takımımızın olimpiyat şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve üçüncülüğü kazandığı şampiyonalarda teknik ekipte görev yaptı.

 

Ahmet Nur Çebi’den Galatasaray ve Fenerbahçe’ye çağrı

 

Bakmadan Geçme