Beşiktaş Aygaz’dan beklenen açıklama

Beşiktaş Aygaz’dan beklenen açıklama geldi.

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar DAVUT –
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı, Antrenör Müfit Arın ve ekibiyle yolların ayrıldığını açıkladı.

Arın ve ekibine bir teşekkür mesajı yayınlayan Beşiktaş Aygaz, yollarını ayırdığı hentbolculara da teşekkürlerini iletti.
Beşiktaş Aygaz Antrenör Müfit Arın ve ekibinin yanı sıra Ramazan Döne, Onur Ersin, Mehmer Demirezen, Burak Turan, Taner Günay, Hichem Kaabeche ve Josip Buljubasic ile de yollarını ayırdığını açıkladı.

Beşiktaş Aygaz’dan yapılan açıklama şu şekilde: “Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımımızın Antrenörlüğünü uzun yıllar boyunca başarıyla yürüten, görev süresi boyunca takımımızın kazandığı onlarca kupanın mimarlarından biri olan Müfit Arın ve ekibi ile takımımızın formasını 15 yıl boyunca terleten, siyah-beyazlılarımızın bu süre zarfında kazandığı; Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Ramazan Döne ile diğer sporcularımız; Onur Ersin, Mehmet Demirezen, Burak Turan, Taner Günay, Hichem Kaabeche ve Josip Buljubasic ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunmuş deneyimli Antrenör Müfit Arın’a, değerli ekibine ve yollarımızı ayırdığımız hentbolcularımıza emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Bakmadan Geçme