Beşiktaş evinde galip

Beşiktaş Mogaz, Süper Lig play-off final serisinin ikinci maçında BB Ankaraspor'u 32-24 mağlup etti.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – THF Erkekler Süper Ligi’nde play-off serisi ikinci maçı 25 Mayıs 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynandı. 

Ankara ekibi maça iyi başladı. Maçın ilk dakikalarında 2-4 öne geçen BB Ankaraspor, Beşiktaş’ın -6-0’lık serisine engel olamadı ve skor 8-4’e taşındı. İlk devrenin ikinci yarısında biraz toparlanan Ankara ekibi gol bulmayı da başardı ancak soyunma odasına 6 sayı geride gitti: 18-12.
 
İkinci devrede Beşiktaş Mogaz’da kaleyi Kaptan İbrahim Demir devraldı. Beşiktaş’ın saha oyuncuları vites düşürse de Ankaraspor İbrahim’i geçmekte başarılı olamadı. Mükemmel bir yüzde ile oynayan Beşiktaş Kaptanı tribünlerden de bolca alkış aldı. İbrahim’in ateşlediği tribünlerin desteğini arkasına alan  Beşiktaş Mogaz, art arda bulduğu gollerle farkı açtı. Maçı 32-24 kazanan siyah beyazlılar final serisinde durumu 2-0 yaptı.

Normal sezonu lider bitirdiği için en Beşiktaş Mogaz, final serisinde üçüncü maçı da 28 Mayıs Perşembe günü evinde oynayacak. Siyah beyazlılar, üçüncü maçı da kazanmaları durumunda şampiyonluk kupasını taraftarı önünde kaldıracak.
 
Fotoğraf: www.bjk.com.tr

Bakmadan Geçme