Beşiktaş Evinde Galip

Hentbol Erkekler Süper Liginin ikinci haftasında Beşiktaş ile Bursa Nilüfer Belediyesi Karşılaştı.

Beşiktaş Hentbol Takımı, Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin 2. haftasında konuk ettiği Bursa Nilüfer Belediye’yi 33-30 mağlup ederek iki de iki yaptı. 

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar Altuğ Taşdemir, Oğuzhan Büyük, Bülent Erkol, Josip Buljubasic, Ozan Arifoğlu, Tolga Özbahar ve David Rasic yedisiyle başladı. 

Oyuna konuk ekip yüksek tempoda başladı ve skor üstünlüğünü eline aldı. İlerleyen dakikalarda Beşiktaş oyuna ve skora denge getirdi. Karşılıklı gollerle devam eden maçta iki ekip de birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı 16-16 eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarıya Beşiktaş Hentbol Takımı daha istekli başladı. Hücumda başarılı bir performans çizen siyah-beyazlılar, skor üstünlüğünü de eline geçirdi. Savunmada disiplinli oynayan ve konuk takıma farkı eritme izni vermeyen siyah-beyazlılar, salondan 33-30 galip ayrıldı. 

Beşiktaş, Mersin Hentbol takımıyla aynı puanda olmasına rağmen, averajla ikici sırada bulunuyor. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu karşılaşmayı tribünden takip etti.

 

 

Bakmadan Geçme