Beşiktaş, Fransa’da Puansız

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası D Grubu ikinci maçında, deplasmanda Fransa’nın HBC Nantes takımına 31-24 yenildi.

Müsabakada ilk hucüm Fransa’nın Nantes takımı  tarafından gerçekleşirken, müsabakanın ilk golünü ise Ramazan Beşiktaş’ta kaydetti. Başa baş bir mücadele devam ederken Tolga’nın itirazları sonucu 2 dakika zaman cezası alması dengeleri değiştirmedi skor 5-5 devam etti.  İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip ilk yarının bitimine 5 dakika kala skoru 12-8 e getirdiler. Daha mücadele devam ederken, ilk yarı 16-10 ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçildi.

İkinci devreye hızlı başlamak isteyen Kara Kartal, istediği oyunu ortaya koyamadı ve basit hatalar sonucunda, müsabakadan mağlup ayrılan ekip oldu.

Beşiktaş’ta Ladyko ile Tolga 6’şar, Oğuzhan 4, Ramazan, Bülent ve Zelic 2’şer, Ömer Ozan ile Şenol ise 1’er gol attı.

Fransız ekibinde Nyateu 7, Rivera Folch 5, De la Breteche ile Jonsson4’er, Gharbi 3, Maqueda Pena ile Mourioux 2’şer, Dole, FernandezFernandez, Skatar ve Vujic ise 1’er gol attı.

Türk temsilcisi, gruptaki 3. maçını 24 Şubat’ta deplasmanda Romanya’nın Stiinta Municipal Dedeman Bacau takımıyla yapacak.

Bakmadan Geçme