Beşiktaş ile Maliye Milli Piyango Maçı Sonrası

Beşiktaş’ın antrenörü Müfit Arın ve Maliye Milli Piyango spor Kulübünün antrenörü Okan Halay maç sonrası değerlendirmelerde bulundular.

Her iki antrenörün Bjk Tv ye yaptıkları açıklamalarda şunlar yer aldı:

Müfit Arın, "Rakibimizi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Öncelikli olan gelen seyirciye güzel bir müsabaka seyrettirmekti. Oyuncularıma söylediğim gibi ilk yarı ilk 15 dakika rakibimiz, hücumda uzun oynayacaklar, erken top kullanmayacaklar. Biz de bunun tersi hücuma gidip erken atışlar kullanabiliriz. Dikkatlı olmamızı, hazırlıklı olmamızı söyledim. Fakat ilk 15 dakika hücumda uzun ve kontrollü oynadılar. Neticesiyle basit hatalar yaptık. Sonlara doğru onlar hata yapmaya başlayınca biz de hızlı hücumlarla ilk yarının skorunu 4 sayıya çıkardık. İkinci yarı 15 dakika güzel bir ritim yakaladık. Salı günü bizim için gerçekten çok önemli kupa maçı var. Hazır hala getirmek için Rasic ve Ramazan olmak üzere değişiklikler yaptık. Bu değişiklikler maalesef topu kaleye oynamadığı müddetçe amaca yönelik oynamadığı sürece hızlı hücumda geri dönecektir. Biz de bunu yaptık kaleye oynamadık. Hep içeriye oynamaya çalıştık. Yaptığımız hatalarla rakip hızlı oyunuyla sonuca gitti. Sonuçta tabii ki puan almaktı. İyi oynadığımızı söyleyemem. Periyot periyot 15 dakika iyi 15 dakika kötü oynadık. Bunu yaymamız lazım. Rakibi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum."

Haber

Okan Halay yapmış olduğu açıklamada ise, 

" Beşiktaş, Türkiye Hentbol Süper Ligi’nin en güçlü takımı olarak nitelendirebiliriz. Gerçekten çok ciddi bir rakip. Bugüne kadar yaptıklarıyla zaten türk hentbolünün lokomotifi durumunda. Beşiktaş’a karşı bugün ki amacımız , oyuncularımızla beraber maç öncesi toplantıda güzel hentbol ve Beşiktaş’ı açıkcası 30 sayının altında tutmayı hedeflemiştik. Maalesef istediklerimizi bazı pozisyonlarda yerine getirebildik. İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümü Beşiktaş hızlı hücumlarla bizi çok zorladı. Çünkü fizik gücü çok yüksek ve rotasyonu çok kuvvetli olan bir takım. Maçı 2 sayıyla bitirdik. Beşiktaş’ı kutluyorum. Bundan sonraki Maçlarında başarılar diliyorum."dedi.

Bakmadan Geçme