Beşiktaş Mogaz Alingsas deplasmanında

Beşiktaş Mogaz Takımımız, bugün(20 Kasım) TSİ 20:00’de Alingsas ile deplasmanda karşılaşacak.

ELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin 6. haftasında Alingsas ile İsveç’tekozlarını paylaşacak Beşiktaş Mogaz , dün İsveç’e gitti.

İsveç’eViktor Ladyko, Ercan Aşıkoğlu, Taha Ayar, Oğuzhan Büyük ve MesutÇebi’den yoksun giden temsilcimizde burnu kırılan ve özel bir maskeyleantrenmanlara katılan Kubilay Yılmaz’ın oynaması beklenmiyor.

Siyah-beyazlılar tarihinde İsveç takımlarıyla 5. maçına çıkacak. Bu maçlarda 1kez Lund’u ve bir kez de Alingsas’ı geçen Kara-Kartal, VELUX EHFŞampiyonlar Ligi B Grubu’nda hanesine 2 puan daha yazdırmaya çalışacak.Beşiktaş Mogaz , İsveç’te kazanması halinde, grupta 4. sıradayer alan Polonya takımı Orlen Wisla Plock ile puanını eşitleyerek grupdördüncülüğü mücadelesinde önemli bir adım atmış olacak.

Alingsastakımı bu yıl VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde henüz puanla tanışabilmişdeğil. İsveç temsilcisi evinde daha önce Barcelona’ya ve Kolding’e boyuneğmişti. Grupta 0 puanla sonuncu sırada yer alan mavi-beyazlılar, maçıkaybetmesi durumunda gruptan çıkma umutlarını büyük ölçüde yitirecek.

Haber: Eren Çetin

Bakmadan Geçme