Beşiktaş Mogaz, Antalyaspor’a karşı

Beşiktaş Mogaz, Erkekler Süper Ligi'nin 19. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma bugün (2 Mart) saat 19.00'da başlayacak.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz, Celje Pivovar ile Slovenya da oynayacağı VELUX EHF Şampiyonlar Ligi müsabakası nedeniyle Süper lig mesaisine bugün çıkacak.

19.Haftanın açılış maçında Antalyaspor’u evinde misafir edecek olan 29 puana sahip  lider Beşiktaş Mogaz  bu sezon evinde puan kaybetmedi. Sahasında oynadığı 7 maçı da kazanan Siyah Beyazlılar bu karşılaşmalar da rakip fileleri 239 defa  (34.1 ortalama) havalandırırken kalesinde 177 gol (25.2 ortalama) gördü. Beşiktaş Mogaz geçen pazar günü oynadığı maçta Zağnos Hentbol ile deplasmanda 27-27 berabere kalırken hem bu sezon ilk beraberliğini almış hem de haftalar sonra ilk puanını kaybetmişti. Ligde ilk yarının en skorer ismi Nenad Malencic’i  Bursa Nilüfer Belediyesi’nden transfer ettikten sona ikinci devreye hızlı giren Antalyaspor’un çıkışı  Göztepe maçıyla sona ermişti. Evinde İzmir temsilcisine  1 sayı fark ile 29-28 mağlup olan Antalyaspor bu karşılaşma öncesinde 16 puana ile 8 .sırada bulunuyor. Bu sezon deplasman maçlarında 7 puan ( 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet) toplayan Antalya temsilcisi 226 gol ( 28.2 ortalama) atarken 209 gol ( 26.1 ortalama) yedi.Ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı da Beşiktaş Mogaz 31-30 kazanmıştı.




Bakmadan Geçme