Beşiktaş Mogaz, Antalyaspor’u yendi

Erkekler Süper Ligi 4.hafta karşılaşmasında Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor’u ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Süleyman Seba Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Antalyaspor hızlı başladı. İlk 6 dakika 2:3 Antalyaspor lehine geçildi. 10 dakika geride kaldığında ise skor 4:4 berabere idi. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Beşiktaş Mogaz, Faruk Vrazalic ve Ramazan Döne‘nin golleri ile ilk yarının son 10 dakikasına 11:7 önde girdi. İstediği mücadeleyi ortaya koyan Siyah-Beyazlılar ilk yarıyı 16:12 önde kapadı.

İkinci yarıya Faruk Vrazalic fırtınası ile başlayan Beşiktaş Mogaz aradaki farkı açmaya başladı. Hücumda ve savunmada iyi oynanan Beşiktaş Mogaz, müsabakanın son 10 dakikasına ise 29:19 önde girdi.İkinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Mogaz, hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi ve salondan 36:25 galip ayrıldı.

GOLLER

Beşiktaş Mogaz: Faruk Vrazalic 12, Ivan Nincevic 6, Mihajlo Radojkovic 5,  Tolga Özbahar 4,  Nemanja Pribak 3, Onur Ersin 2, Predrag Dacevic 1, Oğulcan Güney 1, Josip Bıljubasic 1, Ramazan Döne 1

Antalyaspor: Boris Sekaric 6, Alen Ovcina 3, Maxim Butenko 3, Enes Gümüşok 3, Veli Kara 3, Dalibor Sukic 2, Mikail Yıldırım 2,Erkut Eryiğit 1,  Bozidar Nikocevic 1, Nenad Malencic 1.




Bakmadan Geçme