Beşiktaş Mogaz büyük oynuyor

Beşiktaş Mogaz Avrupa Hentbolunda marka olma yolunda ilerliyor.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Beşiktaş JK Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, THW Kiel takımının Türkiye ziyareti ve Beşiktaş Mogaz HT ile yapacağı hazırlık maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

THW Kiel’in Türkiye’ye gelmesinin büyük bir olay olduğunu kaydeden Erdal Karacan, bu ziyaretin Beşiktaş için yapılmasının gurur verici olduğunu belirtti. Bu ziyaretin Beşiktaş için olduğu kadar Türk hentbolu için de çok önemli bir olay olduğunu söyleyen Karacan; “Türk hentbolunun yükselmesini yürekten diliyoruz. Umarız bu çıkış devam edecek” dedi.

Karacan; “Dünya kulübü tabir ettiğimiz bu büyük takımlar yurt dışında düzenlenen bu tip organizasyonlardan bir bedel almaktadır. Burada ise teklif Kiel’den geldi” dedi.

Beşiktaş Mogaz’ın Avrupa hentbolundaki ilerleyişinin böyle bir etkinliğin düzenlenmesini sağladığını belirten Erdal Karacan; “Alman devi ile yapacağımız bu maçı, Beşiktaş’ın Şampiyonlar ligindeki çıkışının devamı olarak görüyoruz. Gelecek sezon da devler liginde yer alıp daha iyisini başarmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Mogaz’ın Şampiyonlar Ligi’nde (VELUX EHF CL) göstermiş olduğu performansın başta Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) olmak üzere uluslararası hentbol camiası tarafından ilgiyle izlendiğini kaydeden Karacan; EHF yetkililerinin memnuniyetlerini her fırsatta dile getirdiklerini sözlerine ekledi.

Erdal Karacan, “Beşiktaşlılar ve tüm sporseverleri siyah beyazlı iki ekol takımın mücadelesini izlemeye çağırıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme