Beşiktaş Mogaz destek bekliyor

Beşiktaş Mogaz , VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 6. haftasında HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb ile karşılaşacak.

Beşiktaş Mogaz, 2015-2016 sezonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 6. maçında 24 Ekim Cumartesi günü saat 18:00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Hırvatistan temsilcisi HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı beş maçı da kaybetti. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi ilk maçında Slovenya temsilcisi RK Celje Pivovarna Lasko ile karşılaşan ekibimiz, Ramazan ve Darko ile etkili oldu ancak salondan 30-24 mağlup ayrıldı.

İkinci maçta deplasmanda THW Kiel ile karşılaşan takımımız, hücumda bulduğu pozisyonları değerlendirmekte zorlandı ve salondan 32-21 mağlup ayrıldı.

Üçüncü maçta Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain’i ağırlayan siyah-beyazlılar, yüksek tempoda geçen mücadelede salondan 40-30 mağlup ayrıldı.

Temsilcimiz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi dördüncü hafta maçında Macaristan temsilcisi MKB-MVM Veszprem ile karşılaştı. Rakibin hızlı hücumlarına karşı savunmada istediği oyunu sergileyemeyen siyah-beyazlılar, salondan 33-25 mağlup ayrıldı.

Siyah-beyazlılar, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi beşinci maçında Almanya temsilcisi SG Flensburg-Handewitt ile karşılaştı. Yüksek tempoda geçen mücadelede rakibinin hızlı ataklarını durdurmakta zorlanan ekibimiz, bu maçı da 33-25 kaybetti.

Beşiktaş Mogaz, Sinan Erdem’de oynanacak bu karşılaşmayı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanmak ve VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Türk hentbol tarihinin taraftar rekorunun kırıldığı Sinan Erdem Spor Salonu, 2015-16 sezonunda Beşiktaş Mogaz’un  VELUX EHF Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağı yeni evi oldu.

MAÇ BİLETLERİ 5 TL
Maç biletleri 5 TL ve sınırlı sayıdaki VIP biletleri ise 35 TL(yiyecek-içeçek hizmeti dahil) olarak Biletix’ten satışa sunuldu. Basketbol kombinesi olan Beşiktaş taraftarlarının VELUX EHF Şampiyonlar Ligi maçlarına kombineleri ile bilet almadan girebileceği ifade edildi.

Taraftarlar, biletlerini www.biletix.com sitesinin yanı sıra, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden ve Biletix standlarından alabilecekler.

Maç günü saat 15.30’dan itibaren Sinan Erdem Spor Salonu bilet gişelerinden bilet satışı yapılacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme