Beşiktaş Mogaz galibiyeti kaçırdı

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 3.Hafta müsabakasında siyah-beyazlılar bir puan elde etti.

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 3. Haftasında deplasmanda Dinamo Bucuresti ile karşılaşan temsilcimiz Beşiktaş Mogaz HT, 26:26 beraberlikle yurda dönüyor.

Müsabaka hızlı başlayan temsilcimiz Beşiktaş Mogaz oldu. İlk 6 dakika geride kaldığında siyah-beyazlılar 0:2 önde idi. Hücumda ve savunmada etkili oyununu sürdüren Kara Kartal 10.dakikayı 1:3 önde geçti. Bu dakikada oyunda dengeyi kuran Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş 15. Dakikada 4:4 beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda maçı önde götürmeyi başaran Beşiktaş Mogaz, Predrag Dacevic ile 23. dakikada skoru 7:10’a getirdi. İlk yarının sonuna kadar üstünlüğünü koruyan temsilcimiz devreyi 11:13 önde kapadı.

BEŞİKTAŞ FARKI 5’E KADAR ÇIKARDI

İkinci yarı başlayan rakip Dinamo Bükreş oldu. Skor avantajını koruyan temsilcimiz 40. dakikayı 14:17 üstünlükle geçti. Siyah beyazlılar Vrazalic, Pribak, Radojkovic ve Nincevic’in golleriyle 37. Dakikada farkı 5’e çıkardı (12:17). Maçın üçüncü çeyreğinde Beşiktaş’ın sağ ve sol kanatlardan yıpratıcı atakları (Ivan Nincevic’in imkansız açılardan golleri) ve Yunus Özmusul’un kurtarışlarıyla geçti. Dinamo Bükreş taraftarları 60 dakika susmasa da Beşiktaş’ın eziciliği morallerini bozdu ve 8. Adam olarak takımlarına önceki haftalardaki gibi destek olamadı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci devrenin ortasında oyuna ağırlığını koymaya başlayan Dinamo Bükreş, 47. Dakikada 19:19 beraberliği yakaladı. Maçın sonuna kadar büyük bir heyecan yaşanırken, Beşiktaş Mogaz galibiyeti kaçıran taraf oldu ve maç 26:26 berabere sonuçlandı.

10 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligindeki performansıyla parmak ısırtan Dinamo Bucuresti, oyuncularının fiziği ve hızı ile göz doldurmuştu. Romanya şampiyonu ekip, ilk hafta Danimarkalı TTH Holstebro ile 32:32 berabere kalmış sonraki hafta grubun en deneyimli ekibi HC Motor Zaporozhye’yi 35:31 mağlup etmişti.

Faruk Vrazalic 8 golle maçın en skorer ismi olurken, onu 6 golle Menaja Pribak ve 5 golle Ivan Nincevic takip etti. Dinamo’da ise Allahkaram Esteki, kardeşi Sajad Esteki ve Flavius Cimpan 4’er golle takımlarının en skorer isimleri oldu.

GOLLER

Dinamo Bucuresti: Allahkaram Esteki 4, Sajad Esteki 4, Flavius Cimpan 4, Mihai Alexandru Asoltanei 3, Liviu Mironescu 2, Pierre Yves Ragot 2, Alin Florin Sania 2, Dan Andrei Savenco 2, Marius Iulian Mocanu 1, Seyed Alireza Mousavi 1, Ciprian Sandru 1

Beşiktaş Mogaz HT: Faruk Vrazalic 8, Menaja Pribak 6, Ivan Nincevic 5, Mihajlo Radojkovic 3, Predrag Dacevic 2, Ramazan Döne 1, Onur Ersin 1

MAÇ RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ



Bakmadan Geçme