Beşiktaş Mogaz HT kayıplarda

Velux EHF Şampiyonlar Ligi A grubunda temsilcimiz Beşiktaş Mogaz, Hırvat ekibi RK PPD Zagreb ile karşılaştı.

AYCAN AY/HENTBOLHABER.NET – İlk maçta evinde 32-30 galip gelmeyi başarmış olan Beşiktaş Mogaz bu sefer 32-26 mağlup oldu.

İlk yarının 8. Dakikasının ortalarına kadar Beşiktaş Mogaz bulduğu pozisyonları değerlendiremeyip gol bulamazken, RK PPD Zagreb bu süre zarfında 5 gol attı. Beşiktaş Mogaz’ın ilk golünü sağ kanat Darko Djukic attı. Beşiktaş Mogaz, ilk yarının son beş dakikasında doğru Darko Djukic’in attığı 2 golle farkı 1’e indirebilmiş olsa da ilk yarı 14-11 RK PPD Zagreb üstünlüğüyle sona erdi.

RK PPD Zagreb ikinci yarının son 10 dakikasına kadar maçı genellikle 3 veya 4 sayı farkla önde götürdü. 55. Dakikada Stefan Vujic’in golüyle fark 5’e çıktı ve maç 32-26 HC PPD Zagreb üstünlüğüyle tamamlandı.

RK PPD Zagreb’in kazandığı dört adet 7 metre atışının dördü de Zlatko Horvat tarafından gole dönüştürülürken, Beşiktaş Mogaz’ın kazandığı üç 7 metre atışının ikisinde Ivan Nincevic ve Ramazan Döne başarılı oldu, Ramazan Döne’nin bir atışında ise kaleci Filip Ivic topu çıkardı.

Beşiktaş Mogaz’da uzun süredir sakatlığı bulunan ve salı günü Anafen Koleji SK maçıyla parkeye dönen Ivan Nincevic, bu maçta da yaşadığı sakatlık sonucu ikinci yarının bir kısmında oyunda yer alamadı.

RK PPD Zagreb’de Louro Mihic, Luka Sebetic, Dobrivoje Markovic ve Antonijo Kovacevic birer kere; Beşiktaş Mogaz’da Ozan Arifoğlu iki, Tolga Özbahar ve Darko Djukic birer kere 2 dakika cezası aldılar. RK PPD Zagreb’den Stanko Sabljic, Luka Sebetic ve Marko Vukic’e; Beşiktaş Mogaz’dan ise Ozan Arifoğlu, Darko Djukic ve bench’e birer sarı kart çıktı.

Kadrolar ve Goller:

RK PPD Zagreb: Stefan Vujic (9), Zlatko Horvat (6), Luka Sebetic (4), Stanko Sabljic (3), Tin Kontrec (3), Dobrivoje Markovic (3), Josip Valcic (2), Tonci Valcic (1), Marko Vukic (1), Lovro Mihic, Sandro Obranovic, Antonijo Kovacevic, Filip Ivic, Ivan Stevanovic

Beşiktaş Mogaz: Darko Djukic (7), Predrag Dacevic (4), Tolga Özbahar (4), Nemanja Pribak (4), Ozan Arifoğlu (3), Ivan Nincevic (2), Volkan Çalışkan (1), Ramazan Döne (1), Ömer Mercan, Şenol Boyar, Mehmet Demirezen, Uğur Çoban, İbrahim Demir, Mesut Çebi, Miroslav Kocic

Temsilcimiz Beşiktaş Mogaz Velux EHF Şampiyonlar Ligi A grubunda 1 galibiyet, 8 mağlubiyet ile 7. Sırada yer alıyor.




Bakmadan Geçme