Beşiktaş Mogaz tam gaz

Beşiktaş’ın başarılı oyuncuları Tolga Özbahar, Mehmet Demirezen ve Yunus Özmusul, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bjk.com.tr.’de yer alan açıklamalar şöyle:

“ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Özbahar, “VELUX EHF Şampiyonlar Liginde güçlü rakiplerimiz var ama gruptan çıkmak istiyoruz. Bunun için saha avantajını iyi kullanmalıyız ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm arkadaşlarım adına sakatlıksız bir sezon geçirmeyi diliyorum. İnşallah sezon sonu yine şampiyon biz oluruz. Şampiyonlar Ligi’nde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmalıyız. Şampiyonlar Ligi’nin bizim açımızdan iyi geçeceğini düşünüyorum. Böyle önemli bir organizasyonda taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

“SEZONA GÜZEL BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Demirezen, “Beşiktaş’a geçen sene transfer oldum. Geride iyi ve başarılı geçen bir sezon bıraktık. Üç kupa ile kapattığımız sezon sonrasında darısı yeni sezona diye çalışmalarımıza başladık. VELUX EHF Şampiyonlar Liginde daha iyi olmak için adım adım yol alıyoruz. Hedefimiz tur atlamak. Güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Tamamen hazır bir şekilde yeni sezona başlayacağız. Beşiktaş, Şampiyonlar Liginde ikinci yılı geride bıraktı. Gün geçtikçe tecrübesini arttıran daha iyi bir takım oluyoruz. Şampiyonlar Liginde 3. yılımızda bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Şampiyonlar Liginde taraftarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

“TEKRAR BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİĞİM İÇİN MUTLUYUM”

Özmusul, “Tekrar Beşiktaş’ta forma giydiğim için mutluyum. Camiayı ve formayı özlemişim. Taraftarımızla tekrar buluşacağımız için heyecanlıyım. Beşiktaş formasıyla  VELUX EHF Şampiyonlar Liginde oynamayı özledim. Yeni transferlerimiz var, giden arkadaşlarımız var. Daha önce burada oynadığım için yabancılık çekmiyorum. Sezon başı çalışmalarımız iyi geçiyor. Daha önce bu formayla Şampiyonlar Ligi’nde bulunmuş bir oyuncu olarak tekrar bu atmosferi yaşayacağım. Taraftarlarımızın olduğu her maç bizim için özel, onları da yanımızda görmek istiyoruz”dedi.

Bakmadan Geçme